- 112
- 15
- 18
Mobile
m.venusbet498.com
Bu site eskiler bilir Princessbetti sonra Venusbet olduEkli dosyayı görüntüle 343169Mobile
m.venusbet498.com
Doğrudur başkanım denk geldi belki birilerine lazım olur diye usulca bıraktım sayfanın bi köşesine sadeceBu site eskiler bilir Princessbetti sonra Venusbet oldu
6 sene once cekilisten batumda 3 gunluk tatil kazanmistim prensesbettenBu site eskiler bilir Princessbetti sonra Venusbet oldu
Gittinmi tatile masraflar prensesbetmi odedi6 sene once cekilisten batumda 3 gunluk tatil kazanmistim prensesbetten
Sanirim eldeyisti ismi venus yaptilar
Doğrudur başkanım denk geldi belki birilerine lazım olur diye usulca bıraktım sayfanın bi köşesine sadece
1.5k bakiye eklediler gitmedim bi bayan aradi baya israr etti sizi msafir edelim diye ama maddi sikintidan olmadiGittinmi tatile masraflar prensesbetmi odedi
Yatırım istiyordu bı ara kampanyada
Sabah canli destege baglandım.deneme bonusu var mı dedim yok dedi ama sizin icin 50 fribet tanımlayabiliriz dedi tanımladı.
Çevrim şartı 200 yap çek.cevrimi tamamladım.çekim yapıcam.gelirse bilgilendirme yaparım arkadaşlar
Çekim yaptım payfixten 5 dkda hesabıma yatırdılar
Kardeşim sağolasın sayende 200 yaptım çektim piaya attım parayı 475 tl oldu eyvallah
Sabah canli destege baglandım.deneme bonusu var mı dedim yok dedi ama sizin icin 50 fribet tanımlayabiliriz dedi tanımladı.
Çevrim şartı 200 yap çek.cevrimi tamamladım.çekim yapıcam.gelirse bilgilendirme yaparım arkadaşlar
Çekim yaptım payfixten 5 dkda hesabıma yatırdılar
Bol şans kardeşimKardeşim sağolasın sayende 200 yaptım çektim piaya attım parayı 475 tl oldu eyvallah
Yatırım yok Aga 50 yı 200 yap çekYatırım istiyordu bı ara kampanyada
Sanada reyiz sağol vallaBol şans kardeşim
Doğru kaç bin dolar hesabında olsa otel masrafları uçak bileti filan çok pahalı1.5k bakiye eklediler gitmedim bi bayan aradi baya israr etti sizi msafir edelim diye ama maddi sikintidan olmadi
Ödermi bu site ya bende son basket maçına kaldım son periyot 53 atamaazlar kesin tuttuda ilk kez duydum siteyiBol şans kardeşim