- 52
- 19
- 8
Faturama yansıtarak ödeme yapabileceğim site veya fikirlerinize ihtiyacım var
geçiren hayat sağolsun
Nasıl yapıyorsun kral benimde Turkcellvodafon pay mi sanal kart oluştur nays uygulaman varsa oraya çek Nakit ordanda ibanina 1 kuruş masref gitmiyor benim Turkcell ben öyle yapiorum
yardımcı olabilir misinvodafon pay mi sanal kart oluştur nays uygulaman varsa oraya çek Nakit ordanda ibanina 1 kuruş masref gitmiyor benim Turkcell ben öyle yapiorum
Paycell ise çok basit limitini kullanılabilir e aktar 1k 1k alınıyor zaten max sonra naysa paycell sanal kartını kaydet sonra naysdan para yükle de cek dost sonra ibanaNasıl yapıyorsun kral benimde Turkcell
Limit yok paycelldePaycell ise çok basit limitini kullanılabilir e aktar 1k 1k alınıyor zaten max sonra naysa paycell sanal kartını kaydet sonra naysdan para yükle de cek dost sonra ibana
Arkadas direkt mobil odemeden bahsediyor galiba yani gonderebilecegi veya sanal kartla kullanabilecegi bir limit yok google play store ve anlasmali bir kac abonelikte kullanilabiliyor dedigi limit faturaya yansitilarak o limitle nasil yatirim yapar bilmiyorum bozumcular halleder belkivodafon pay mi sanal kart oluştur nays uygulaman varsa oraya çek Nakit ordanda ibanina 1 kuruş masref gitmiyor benim Turkcell ben öyle yapiorum
Ben ne yapabilirim bu konudaLimit yok paycellde