- 6,086
- 5,361
- 113
kasa 100 hedef 1k destekveren arkadaşlara hedefe varırsak 5kişiye 30 tl atalım saygılar
reis yanlışlıkla beckhamın konusuna attım kuponu bi silersin sana zahmet saat 12 yi geçti demi normaldirhadi bakalım bol şanslar dost
kaldırıldı dostreis yanlışlıkla beckhamın konusuna attım kuponu bi silersin sana zahmet saat 12 yi geçti demi normaldir
bol şanslar dost alındı takibe
İY 2 gol gelse 2.yarı rahat takip etsek iyidir dosthadi ufaaa atarsın be
bu aralar bi şey var ama bakalım reis çözemedim dahaİY 2 gol gelse 2.yarı rahat takip etsek iyidir dost
dakika 40 oldu gol yok biraz ufaktan şans gülse gerisi gelecekte bakalım dostbu aralar bi şey var ama bakalım reis çözemedim daha
buz hokeyi almıyoruz ya @Scorfield kardeşimin ahı tuttu hahadakika 40 oldu gol yok biraz ufaktan şans gülse gerisi gelecekte bakalım dost
Dayıcığım yeni gördüm şansın bol olsunkasa 100 hedef 1k destekveren arkadaşlara hedefe varırsak 5kişiye 30 tl atalım saygılar
dakika 54 ilk gol gelse perde açılsa gerisi gelecek diye umuyoruzkazan atarsa gelir kupon bakalım
sen söylüyorsan olur bişeyler be reisdakika 54 ilk gol gelse perde açılsa gerisi gelecek diye umuyoruz
dost 20.00 da 20.30 da ne güzel italya ispanya ingiltere ligi maçları var nerden bulaşıyorsun ki bu ufa yasen söylüyorsan olur bişeyler be reis
yaw o maçlarıda sana süpriz yapacaktım bozdun süprizi be reis aşkolsun affedermiyim hiçdost 20.00 da 20.30 da ne güzel italya ispanya ingiltere ligi maçları var nerden bulaşıyorsun ki bu ufa ya