8 Eyl 2023 #1 M murat19953 Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 55 82 18 Xslot diye bir site var güvenilir mi bilmiyorum oynayan var mı bu sitede yani açıkçası çekim yapabilen var mı çekimde sorunlar var mı
Xslot diye bir site var güvenilir mi bilmiyorum oynayan var mı bu sitede yani açıkçası çekim yapabilen var mı çekimde sorunlar var mı
8 Eyl 2023 #2 mexicanas Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 236 161 43 murat19953' Alıntı: Xslot diye bir site var güvenilir mi bilmiyorum oynayan var mı bu sitede yani açıkçası çekim yapabilen var mı çekimde sorunlar var mı Genişletmek için tıkla ... Ben yaşamadım dost herhangi bi sıkıntı yaşamadım guzel gibi suanlik
murat19953' Alıntı: Xslot diye bir site var güvenilir mi bilmiyorum oynayan var mı bu sitede yani açıkçası çekim yapabilen var mı çekimde sorunlar var mı Genişletmek için tıkla ... Ben yaşamadım dost herhangi bi sıkıntı yaşamadım guzel gibi suanlik
17 Eyl 2023 #3 S Sefa6333 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 230 136 43 Şimdilik çekimlerde bir sıkıntısı yok bende iyi çektim sorun çıkarmadılar