- 3,127
- 3,812
- 113
Baba sen kaybedınce apayrı bi üzüldümDiğer kupon a.madrid üst 3.500 TL buda raja ms2 den 7.100 TL sağlam patladık Ekli dosyayı görüntüle 127250Ekli dosyayı görüntüle 127251
A.madrid macinda bir gol var dan iptal etti bu raja da ise penaltıyı vardan iptal etti depin ahahaha var başıma bela olduBaba sen kaybedınce apayrı bi üzüldüm
Var, vari yoğu almis dost. Saglik olsunA.madrid macinda bir gol var dan iptal etti bu raja da ise penaltıyı vardan iptal etti depin ahahaha var başıma bela oldu
Toplam 150 tl basmış oldum da her ikisinde de 1 gol tam gelmişken iptalden gitmek çok kötü ya çok üzüldüm valla yazık olmuş ne yalan söyleyim bu kupona baya güveniyordum gerçi 7k çekmezdim nba de yerdim onuVar, vari yoğu almis dost. Saglik olsun
Üzücü ama yapacak bisey yok nba asilacazBu kupona 100 değilde 5 basaaydın gelirdi
Giden degilde gelecek olan uzuyor dostum. Guzel oranlar kucuk miktara cok iyi olurmus da iste... nasipten ote yol yojToplam 150 tl basmış oldum da her ikisinde de 1 gol tam gelmişken iptalden gitmek çok kötü ya çok üzüldüm valla yazık olmuş ne yalan söyleyim bu kupona baya güveniyordum gerçi 7k çekmezdim nba de yerdim onu
Aynen öyle reis luna da spin vermis 180 cikti bi nba deneyelim 2 kere yandık 3.gelir belkiGiden degilde gelecek olan uzuyor dostum. Guzel oranlar kucuk miktara cok iyi olurmus da iste... nasipten ote yol yoj
Sana tüyo vereyim ben simmons son maçlarına baktığında yüksek oynuyor son maç embild yoktu neler yaptı bu maç embild var ama sayı+asist+ribaunt toplamı yinede yüksek değil rahat yapabilirÜzücü ama yapacak bisey yok nba asilacaz
Spinde sansliymissin dostum onu katla artik bol sansAynen öyle reis luna da spin vermis 180 cikti bi nba deneyelim 2 kere yandık 3.gelir belki