Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yanlış kriptoya para çekme sorunu

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
643
93
Arkadaşlar bi sitede TRC20 ile para çekicektim ama USDT TRC20 yerine USDC TRC20ye çekmişim ve canlı desteğe bağlanmak ölüm gibi 120 dakika diyor.Bi sıkıntı yaşar mıyım ya ? otomatik iptal olur mu acaba ? USDT USDC farklı ağlar oluyor dimi bilgisi olan var mı ?

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,685
3,201
113
Arkadaşlar bi sitede TRC20 ile para çekicektim ama USDT TRC20 yerine USDC TRC20ye çekmişim ve canlı desteğe bağlanmak ölüm gibi 120 dakika diyor.Bi sıkıntı yaşar mıyım ya ? otomatik iptal olur mu acaba ? USDT USDC farklı ağlar oluyor dimi bilgisi olan var mı ?
İptal olmaz geçmiş olsun

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,685
3,201
113
Site ödendi gösterirse desteğe bağlanıp tex mi
Ne boksa onu rica et kripto uygulamasına tex id ile mail atarak alabilirsin tabi

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
483
294
63
Aynısı basıma gelmişti,dekontta istedim verdiler ama para gitmisti öyle

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
643
93
İşleme alınmadan canlıya bağlanıp iptal ettirdik şükür

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Dostum geçmiş olsun diyebiliriz affı olmuyor cryptolarda maalesef :/ Metamask cüzdanı kaybettim ben de 16 kelime doğrulamayı kaydetmedim diye hatrı sayılır miktar çöp olduydu dönüp bakınca yapacak bir şey olmadığını anlıyorsun

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
538
404
63
Kardeşim sen borsa cüzdanindan vermişsen biraz uğraştırıcı olur ama soğuk cüzdan kulansan farketmez yaptığın işlem doğrudur sonuç olarak trc20 ağı üzerine vermiş sin çekimi sonuş olarak cüzdan adreslerin aynı hiç bişey olmaz önemli olan farklı ağlara göndermen trc 20 ağina usdt yada usdc göndersen sorun yok trc20 erc20 yada bsc ağına gönderseydij sorun olurdu cekeceğin hangi çoin olursa olsun vereceğin ağ önemli borsa cüzdanlari kapsam dışı bu olay sadece soğuk cüzdan kulansan sorun yok

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
643
93
Kardeşim sen borsa cüzdanindan vermişsen biraz uğraştırıcı olur ama soğuk cüzdan kulansan farketmez yaptığın işlem doğrudur sonuç olarak trc20 ağı üzerine vermiş sin çekimi sonuş olarak cüzdan adreslerin aynı hiç bişey olmaz önemli olan farklı ağlara göndermen trc 20 ağina usdt yada usdc göndersen sorun yok trc20 erc20 yada bsc ağına gönderseydij sorun olurdu cekeceğin hangi çoin olursa olsun vereceğin ağ önemli borsa cüzdanlari kapsam dışı bu olay sadece soğuk cüzdan kulansan sorun yok
Anladım kral peki bişey sorcam mesela TRC20ye para çekerken sondaki bi harfi yanlış yazdık falan böyle ufak bi harf hatasında bile para buhar olur mu ?

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
538
404
63
Anladım kral peki bişey sorcam mesela TRC20ye para çekerken sondaki bi harfi yanlış yazdık falan böyle ufak bi harf hatasında bile para buhar olur mu ?
Kardeşim bunda ufak hatalar telafi edilmeZ cüzdan adresine mudaha edilmez zaten kopyala tarzı yapman daha uygun olur cüzdan adreslerini manuel yapman seni üzer hiç tavsiye etmem