banka havalesi cekim sadeceBeyler m.yapbahsini132.com 10 deneme bonusu veriyor çevrimini bilmiyorum yatırım şartsız
Üye olunmaz siteye papara cekimi yaptirmiyorlar risk.almaya degmez dertsiz basa dert acmamBeyler m.yapbahsini132.com 10 deneme bonusu veriyor çevrimini bilmiyorum yatırım şartsız
Sen bilirsin kanka ben aldım paramız yok belki tutururuz 🤣🤣🤣🤣Üye olunmaz siteye papara cekimi yaptirmiyorlar risk.almaya degmez dertsiz basa dert acmam
100tl icinde -10kya girmedeSen bilirsin kanka ben aldım paramız yok belki tutururuz 🤣🤣🤣🤣
Yapacak birşey yok ya tutsunda100tl icinde -10kya girmede
aldığına değe umarımBeyler m.yapbahsini132.com 10 deneme bonusu veriyor çevrimini bilmiyorum yatırım şartsız
geldi benim bekle sabredin gelirÖnümde 21 kişi vardı, sırayı bekledim. Sıra geldi , 10 TL deneme bonusu talep ediyorum dedim.
"Efendim talebiniz iletildi kontrol saglanılıyor kısa sürede hesabıniza eklenecektir"
Yarım saat içinde eklenir mi acaba ? dedim , cevap gelmedi. Bekliyoruz
Bol şans dilerim, umarım umduğun gibi olur kardeşimkupon yaptım 100 veriyor 1 maç kaldı gibi gelirse yazarım çekimde buraya bol sans
teşekkürler kral cansın 😊🙏✋Bol şans dilerim, umarım umduğun gibi olur kardeşim
senin de aynı şekilde agacan güzel dileklerin için çok teşekkür ederimBol şans dilerim, umarım umduğun gibi olur kardeşim
eyvallah , hepimizin kazanmaya ihtiyacı var. Bakalım bende canlı desteği kapattım. Arada bir siteye bakıyorum. 10 TL gelecek mi diye ? Sanırım gelmesi yakındır. Banka havalesi ile çekim olması biraz dezavantaj. Papara olsa daha iyi olurmuş.senin de aynı şekilde agacan güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Bana papara çekimi mümkün dedieyvallah , hepimizin kazanmaya ihtiyacı var. Bakalım bende canlı desteği kapattım. Arada bir siteye bakıyorum. 10 TL gelecek mi diye ? Sanırım gelmesi yakındır. Banka havalesi ile çekim olması biraz dezavantaj. Papara olsa daha iyi olurmuş.