- 358
- 181
- 43
Ne attı be
x.com
x.com
Kanka ceza sahası dışından güzel vurmuş, benimde ayağıma top gelse muhtemelen bende o köşeye vururdumNe attı be
x.com
x.com
Güzel gol ama yılın golü seçilmez her hafta böyle goller atiliyor bu arada Madrid Allah belanı versin gene yaktın güzelim kuponuNe attı be
x.com
x.com
Hep aynısını atıyo iyice bokunu çıkardı nasıl bi bacak kuvveti varNe attı be
x.com
x.com
Sen o topu düzeltene kadar araya girip deplasman golu atardıKanka ceza sahası dışından güzel vurmuş, benimde ayağıma top gelse muhtemelen bende o köşeye vururdum
Örnek yunus akgünGüzel gol ama yılın golü seçilmez her hafta böyle goller atiliyor
O işin abartısı dostumGüzel gol ama yılın golü seçilmez her hafta böyle goller atiliyor
Sen atar mısın oradanGüzel gol ama O kadarda abartılacak bir gol degil
Annasını bile beler benim abimSen atar mısın oradan
Ferdi Baba biraz abartı gibi oldu sankiAnnasını bile beler benim abim
Fatih hocam sende atar mısın buralardanBu lavuğun bacaklar ince görünüyor ama acayip güçlü bacakları
Eskiler iyi bilir prim sistemi eskiden de olsaydı her maç oralardan atardımFatih hocam sende atar mısın buralardan
Yavaş vurKanka ceza sahası dışından güzel vurmuş, benimde ayağıma top gelse muhtemelen bende o köşeye vururdum
Roma bende o golu atarim diyen taraftari getirip rezil etmisti yorumunu görüp senide real çağırmasın 🤣Kanka ceza sahası dışından güzel vurmuş, benimde ayağıma top gelse muhtemelen bende o köşeye vururdum
Adam uzun vadede doğru demiş cengiz sonra tepetaklak oldu Türkiye ligjne kadar düştüRoma bende o golu atarim diyen taraftari getirip rezil etmisti yorumunu görüp senide real çağırmasın 🤣
Eskiler iyi bilir prim sistemi eskiden de olsaydı her maç oralardan atardım