- 59,560
- 26,854
- 113
100 yap çek
Ekli dosyalar
-
478.5 KB Görüntüleme: 961
Twittee yok dedim uğraşamam dedim instagram verdidetayları bu üşenmem yaparım gerekenleri diyen varsa alabilir
20 Freebet ve 20 Freespin Kampanyamızdan yararlanmanız için:
Twitter sayfamızın son görselini RT ve Beğeni yapıp ekran resmini tarafımıza göndermeniz gerekmektedir.
Twitter Link:https://twitter.com/YineBet
Ekran resmi ve Telefon numaranızı tarafımıza iletmeniz ardından mümkün olan en kısa süre içerisinde callcenter ekibimiz sizlere ulaşacak ve bonusunuz aktarılacaktır.
Wp üzerindendetayları bu üşenmem yaparım gerekenleri diyen varsa alabilir
20 Freebet ve 20 Freespin Kampanyamızdan yararlanmanız için:
Twitter sayfamızın son görselini RT ve Beğeni yapıp ekran resmini tarafımıza göndermeniz gerekmektedir.
Twitter Link:https://twitter.com/YineBet
Ekran resmi ve Telefon numaranızı tarafımıza iletmeniz ardından mümkün olan en kısa süre içerisinde callcenter ekibimiz sizlere ulaşacak ve bonusunuz aktarılacaktır.
Aramıyor wpden yazıyorisim soy isim telefon alıyor arayıp ekliyorlar.
bıraktık isim numara
olur hocam hangisi olursa fark etmezWp üzerinden
Aramıyor wpden yazıyor
Dayı sen daha önce yazmayı becerememişsin kiKapatın konuyu daha freesing eklemişler ondan ekleniyor freesing ekleme yapılanlar alamıyor kafalarına göre ekleme yaptılar şimdi üye çekmek için yapiyorlar
Adamlar yanlış anlamıştır böyle konuştuysanDayı sen daha önce yazmayı becerememişsin ki
La olm siz nerenizle bakıyonuz wp den yazıyolar boş konuşma yı ne seviyonuz yaCall centere yönlendiriyor arama için
Arama değil zaten de arama olsaydı seni arayacaklarını zannetmiyorumhaftasonu da arıyorlar mı bari
Olum bı sakin ol adam gibi konuş lan Tahtana başlatma şimdi antilop destek oyle dedi bizde milleti bilgilendirin talep vereli 3 saat oldu hala yazanda yok wp denLa olm siz nerenizle bakıyonuz wp den yazıyolar boş konuşma yı ne seviyonuz ya
Reis biz işlerine yarasın diye atıyoruz adamların biri konu kilit yalan diyo biri başka bişey diyo ben zaten kimseye saygımı bozmadım burda şimdiye kadar bundan sonrada bozmam zaten