Yok aga hedef belli Ya imkansız ulaşamam ben ona şansımı tükettiğime inanıyorum50 yi 4300 yapan sensin. estağfurullah bizim senden tiyo almamız lazım.
bol şanslar filipin de san miguel maöçı var ben ce 202 kesin çıkarBeyler akla öantıga uygun taktik verecek var mı çok ciddi 50 TL ile bu parayı yaptım şansa filan tam ihtiyacım olan 7 K yaparsam 2 arkadaşımıza da 100 yollarım duruma göre
Birtane 2 orana basıcaksınBeyler akla öantıga uygun taktik verecek var mı çok ciddi 50 TL ile bu parayı yaptım şansa filan tam ihtiyacım olan 7 K yaparsam 2 arkadaşımıza da 100 yollarım duruma göre
Üst veresin var o maça aslında alt baremlerdenBu maça 7.5 handikaptan 2 ver , takip bile etme,o derece
Onu riske atamam reisBirtane 2 orana basıcaksın
Aga hiç riske atma, böyle huzurla takip et 7.5 tan oynayıp, maçı bile alabilir zatebÜst veresin var o maça aslında alt baremlerden
Ozaman bolucen bölmek yada parca parca atmak hep kaybettirmiştir ama para lazım diyorsun ozaman birtane 1 üst 1k atıcaksın gelenlerde kardan devam edicenOnu riske atamam reis
Kral taraf bahsi oynasam hep pişman oluyorum haAga hiç riske atma, böyle huzurla takip et 7.5 tan oynayıp, maçı bile alabilir zateb
Aklımda 2 K yüksek orana sallamak var gelirse de hepsini 1.3 a filan sallasam istedigim oluyorOzaman bolucen bölmek yada parca parca atmak hep kaybettirmiştir ama para lazım diyorsun ozaman birtane 1 üst 1k atıcaksın gelenlerde kardan devam edicen
Tabiki senin kararın bizden önermek, bizede şans parası düşerdi belki diye dedimKral taraf bahsi oynasam hep pişman oluyorum ha
shandong geçen maç izledim formda baya 17 tane falan üçlük atmıştıAga hiç riske atma, böyle huzurla takip et 7.5 tan oynayıp, maçı bile alabilir zateb
Ozaman basketten 1.80 bulucaksın 2k atıcaksınAklımda 2 K yüksek orana sallamak var gelirse de hepsini 1.3 a filan sallasam istedigim oluyor
Aynen bende aklımda o var sanırım ona 2 K basıcamshandong geçen maç izledim formda baya 17 tane falan üçlük atmıştı