Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Yüksek Miktar Tek Maç

Kupon Miktarı
17000
Kupon Oranı
1.50

Lacoste52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
469
125
43
Arkadaşlar standart liege mechelen maçına 17 K ana para yatırmak istiyorum 2.5 üst 1.50 oranı var görüşleriniz nelerdir ? Birde tipoya atacam 21 K çekimim var herhalde kazanç olursa sıkıntı olmaz

Kupon miktarı 17000₺
Kupon oranı 1.50
Kupon kazancı 25500₺

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Gelme ihtimali yüksek ama bence maçı izleyip öyle oynasan daha avantajlı olursun bütün para yo degilde 2 ye bölerek

Lacoste52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
469
125
43
Gelme ihtimali yüksek ama bence maçı izleyip öyle oynasan daha avantajlı olursun bütün para yo degilde 2 ye bölerek
Maç başlayınca oran 1.40 seviyelerine düşüyor takrar çıkmasını beklemek var erken bir gol olursa o maç kaçar oda var

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Sen bilirsin yine ama dakika 10 ları bekleyipmama göre ilk yarı 0.5 oynamak bana herzaman daha mantıklı gelmiştir

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Bol şans ne oynarsan gelir umarım kendini sıkma kazanacam diye rahat bırak kazanırsın

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,595
2,520
113
Arkadaşlar standart liege mechelen maçına 17 K ana para yatırmak istiyorum 2.5 üst 1.50 oranı var görüşleriniz nelerdir ? Birde tipoya atacam 21 K çekimim var herhalde kazanç olursa sıkıntı olmaz
Bence parayı 2 ye , ya da 3'e bölerek oynayın derim. 17K gerçekten iyi para. Maç kilitlenir , iki takımda gol atamazsa paranın hepsine yazık olmasın derim ama tabiki gene de siz bilirsiniz.

Mehmet1981

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
320
63
İyi fikir biraz umarım gelur

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,595
2,520
113
Parayı 3 bölmek 3 maç bilmek demek değil mi
Orası öyle. Senin seçimine kalmış. 2,5 ÜST geleceğinden çok eminsen, dilediğin gibi oynarsın tabiki. Benimkisi sadece bir düşünceydi. 17K az para değil. Ama sonuçta şans ve hissiyat meselesi.

erikabella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,205
6,435
113
Kanka sakın o tutarı basma bürolara mahfedersin Yasalda da aynı liege maçının üstü

Mehmet1981

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
320
63
Var olarakta düşüne bilirsin.yine senin fikrin

Lacoste52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
469
125
43
Orası öyle. Senin seçimine kalmış. 2,5 ÜST geleceğinden çok eminsen, dilediğin gibi oynarsın tabiki. Benimkisi sadece bir düşünceydi. 17K az para değil. Ama sonuçta şans ve hissiyat meselesi.
Analiz yorum biraz da hissiyat tabi ağırlık analiz tabi iki takımda skorer bi takım çok atip çok yiyorlar