- 4,875
- 6,860
- 113
Şansın bol olsun kardesim
kazandı bro ilk korner arsenal maçında oldu oda 9.dk da falan diğerlerinde hala korner olmayan maçlar bile varkazandimi harbiden
BU HANGI SITE VE ALTYAPI ARKADASIM
tumbet başkan altyapısını bilmiyorum pek anlamam o konudan ama tumbet153.comBU HANGI SITE VE ALTYAPI ARKADASIM
bu rakamı odermı tumbet .saolasın bu aradatumbet başkan altyapısını bilmiyorum pek anlamam o konudan ama tumbet153.com
Tebrikler valla helal olsun
Tebrikler dostum
valla ballmısn diyim iyi tahmincimisin diyim bilemedim. bol sanslarkazandı bro ilk korner arsenal maçında oldu oda 9.dk da falan diğerlerinde hala korner olmayan maçlar bile var
darısı başinaTebrikler dostum
valla bi kaç kez çektim ödedi bu seferde sorun yapacağını sanmıyorum bana ödemez diyen sitelerin çoğu ödüyor ya şansıma mı yoksa çok temiz oynadığım için mi bilmiyorumbu rakamı odermı tumbet .saolasın bu arada
iyi iddaacıda değil bal da değil aga haftalardır paylaşıyorum bu kuponları çoğu maçta hepsi demiyorum bak ama %99 maçların çoğunda ilk 5 dakika soğuk oluyo yavaş oynuyolar pas oyunu yapıyolar korner çok çok nadir oluyor ondan dolayı gelme ihtimali %90 gibi oluyor düşün işte 14 maçta sadece 1 maçta oldu korner oda inter maçıvalla ballmısn diyim iyi tahmincimisin diyim bilemedim. bol sanslar
İnşallah dostum bu aralar şansımız yaver gitmiyordarısı başina
döner bi yerde şansın başkan umarım hep birlikte kazanırız bu forum hakediyorİnşallah dostum bu aralar şansımız yaver gitmiyor
Umarım dostum hepimiz hakediyoruzdöner bi yerde şansın başkan umarım hep birlikte kazanırız bu forum hakediyor
şuan baslamamıs maclarda bu bahıs cesıdının oldugu bır lıg var mı ? bn bulamadım
şuan baslamamıs maclarda bu bahıs cesıdının oldugu bır lıg var mı ? bn bulamadım