2 gündür dikkatimi çekiyo
tskbi bakayım
şuan baslamamıs maclarda bu bahıs cesıdının oldugu bır lıg var mı ? bn bulamadım
eyvallllahh bu hafta şans yanımızda2 gündür dikkatimi çekiyo
Iyi kazanıyon ha
Şansın bol.olsun
Çekiliş varmıeyvallllahh bu hafta şans yanımızda
üf şu kupona 100 lira atıcan bide site ödeyecek hayale bakbn 248 oran tutturdum , kalıteli insan topluluğu olan firma arkadaslarımız üstune yattı ...
Ekli dosyayı görüntüle 56383
bnde onlara baktım goremedım ... sana zahmet bu hafta acılan olursa bna özelden yazar mısın ... ya da kornerler kısmına tıkladığımızda assagıdakı seceneklerde oluyor mu bu bahıs seceneğiyok aga genelde büyük maçlarda açıyolar yada liglerde ingilitere türkiye almanya ispanya liginde falan
Aynenİnşallah dostum bu aralar şansımız yaver gitmiyor
gece için ncaa maçlarına kupon yaptım tutarsa çekilişi yarın yaparız büyük çekilişi haftasonuna saklıyorum Galatasaray maçının arkasına zafer ve keyif parası dağıtıcamÇekiliş varmı
bunu mars , bets10 ve superbetın oder bu ibişler bu 1000 ı 2597 yptım bakıyemı sıldıler ...üf şu kupona 100 lira atıcan bide site ödeyecek hayale bak
Şansın bol olsun kardesimgece için ncaa maçlarına kupon yaptım tutarsa çekilişi yarın yaparız büyük çekilişi haftasonuna saklıyorum Galatasaray maçının arkasına zafer ve keyif parası dağıtıcam
bets10 kendi adamına vermiyosa bişey bilmiyorumGüzel kazanç doğuş bets10 vermedi bonusu sen kendi paranı çıkardın he bol kazançlar
Sağlık olsun be dostum ne denilebilir ki bu durumabn 248 oran tutturdum , kalıteli insan topluluğu olan firma arkadaslarımız üstune yattı ...
Ekli dosyayı görüntüle 56383
Çekiliş varmı