- 5,971
- 3,967
- 113
Tanişmak isterdim bende nerede oturuyor istanbul cihangircok severdim ya az takılmadık
Tanişmak isterdim bende nerede oturuyor istanbul cihangircok severdim ya az takılmadık
Oda varSigaradan falan değil zaten dimi Aşıdan :S Pofur pofur sigara içiyoruz, beslenmemize dikkat zaten edemiyoruz maddiyatlardan dolayı ama aşıdan diyoruz.. Hiç sanmıyorum..
mersinde kanka sahil tarafinda dolanir hep nerde oturur bilmiyorumTanişmak isterdim bende nerede oturuyor istanbul cihangir
Keşke bende olsaydım o zmnAşı,kanın sulanmasini engelliyor buda damar tıkanıklığı dolayısı ile kalp krizine yol açıyor.asinin birçok yan etkisi yavaş yavaş açığa çıkacak
Babacan buda bir etkendir bilinmez ama rahmetli bir öğünde çok fazla yemek tüketiyormuş buda yağlanmaya neden oluyordur. Herşeyin başı kilo malesef böyle kalbi güzel insanlara çok üzülüyorum.Aşı,kanın sulanmasini engelliyor buda damar tıkanıklığı dolayısı ile kalp krizine yol açıyor.asinin birçok yan etkisi yavaş yavaş açığa çıkacak
Herşey etken tabideBabacan buda bir etkendir bilinmez ama rahmetli bir öğünde çok fazla yemek tüketiyormuş buda yağlanmaya neden oluyordur. Herşeyin başı kilo malesef böyle kalbi güzel insanlara çok üzülüyorum.