Betasus ta sinir yoktebrik ederim de çekim paylasım bonusu ile max çekim 500 değil miydi betasusta
bırak felsefeyi hocam coda gelParalari kucumsemek insanlari kucumsemekden iyidir
Yenilirsek üzülmeyelimbırak felsefeyi hocam coda gel
maksat zaman geçsin. çıkmadan önce bu son oyun diye pm den yaz ama. geçen bişey demedin 15 dk seni bekledim sonra farkettim çevrimdışı yazıyorduYenilirsek üzülmeyelim
Call of kaç knka 2 yse girelimmaksat zaman geçsin. çıkmadan önce bu son oyun diye pm den yaz ama. geçen bişey demedin 15 dk seni bekledim sonra farkettim çevrimdışı yazıyordu
vallahi bişey yazmıyor yaCall of kaç knka 2 yse girelim
yoksa indir. giriyozmu @dusting34Call of kaç knka 2 yse girelim
Kank yarin yapariz. Son dakika goluyle kupon yatti moralim bozuldu amgyoksa indir. giriyozmu @dusting34
tüh. ellerimi yıkadım telefonu sildim maça hazırdım:dKank yarin yapariz. Son dakika goluyle kupon yatti moralim bozuldu amg
Ateistler 90+6 daki golleride açiklasinda göriyjmtüh. ellerimi yıkadım telefonu sildim maça hazırdım:d
geçmiş olsun hocam tek golle kötü olmuş
sözler köşkü bunu beğendiAteistler 90+6 daki golleride açiklasinda göriyjm
knk çekiliş yapcan kuponu foruma atcan ugur gelcek işi bilmiyon senAteistler 90+6 daki golleride açiklasinda göriyjm
Oylemi yapiyim ,kupon atip çekiliş vaad edip sonra 3 5 gun ortadan kayboliymknk çekiliş yapcan kuponu foruma atcan ugur gelcek işi bilmiyon sen