- 2,589
- 7,098
- 113
taçda kullanması gerekiyor kale vuruşu da aynı sekilde. faul kullanmasına gerek yokSonuçta taç olmuş kullanması gerekirmi kazanması için?
taçda kullanması gerekiyor kale vuruşu da aynı sekilde. faul kullanmasına gerek yokSonuçta taç olmuş kullanması gerekirmi kazanması için?
Dost son anda elinden çıkarmış gibi sayilmiyor mu ya da kullanmasa Bile taç kararı verilmiş diye sayılması gerekmiyor mu
izleyin beyler sadece izleyin yanındaki adam bomboş iyi bakın
Forum bizim dost ne sandin puahahbaBurdada mi sen kanka😂😂
En az 20 saniye bekledi zaar herif 10 defa taç atardı o zamandaDost son anda elinden çıkarmış gibi sayilmiyor mu ya da kullanmasa Bile taç kararı verilmiş diye sayılması gerekmiyor mu
Nefret ediyorum o amkdmn malından yaa bi sike yaramaz topcunun teki bende ne zaman oynasam ya top kaybeder ya salak saçma işler yapar geçmiş olsun19.5 üst taç oynadım
9-10 du taç
Thomas Partey denen yaratık 30sn taç kullanmadı izleyen görmüştür. Hakem sinirlendi maçı bitirdi. diyecek birsey bulamıyorum. 90+6 verilen maçın 90+5'in 30.saniyesinde dışarı cıktı ama 30sn elinde tutup kullanmadı
Ekli dosyayı görüntüle 695088
Son çizgiye inip inip topu tribüne attı maçın içine etti bu futbolda siyahi sevdası nedir ya sırf atletikler diye caner erkin bunlardan iyi topçu aqNefret ediyorum o amkdmn malından yaa bi sike yaramaz topcunun teki bende ne zaman oynasam ya top kaybeder ya salak saçma işler yapar geçmiş olsun
Sövmek yetmez bunlara direk uygulamalı dost19.5 üst taç oynadım
9-10 du taç
Thomas Partey denen yaratık 30sn taç kullanmadı izleyen görmüştür. Hakem sinirlendi maçı bitirdi. diyecek birsey bulamıyorum. 90+6 verilen maçın 90+5'in 30.saniyesinde dışarı cıktı ama 30sn elinde tutup kullanmadı
Ekli dosyayı görüntüle 695088
Resmen talımat gelmiş a… bu kadar olmaz
izleyin beyler sadece izleyin yanındaki adam bomboş iyi bakın
sekadan oynuyorum geneldeGeçmiş olsun kardeşim.
Cascade altyapılı sitelerden mi oynuyorsun?
Siteyi söyler misin sana zahmet
malesef dost taç ve kale vuruşunda kullanması gerekiyor.Oha ben sandım bı taç daha gerekli 😮
Elden çıkmadığı için mi sayılmadı.
Çok saçma kural sonuçta taç olmuş
Bende sekadan oynuyorum ama limit koydular maalesef taç için max 1k limit koyuyorlarsekadan oynuyorum genelde