Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Ay Cezanın Yatarı

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,374
312
83
Aceba yarın gidip teslim olsammiki 10 gün içinde bı an. Önce gitsem

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,474
6,546
113
Denetimde değilim dostum denetim 2 sene önce bitti benim
o zaman sorun yok diğer yazdıklarım aynen geçerli. denetim 1 sene olduğu için cezan 10 ay olduğu için ekside olmuş oluyorsun açık cezaevine giriş çıkış yapıyorsun şanslıysan 1 gün sürer mümkün olduğunca pazartesi teslim olmaya çalış savcılık ek 10 gün süre tanıyabilir gidersen ve istersen kurul günü genelde çarşamba perşembe olur haftasonuna denk gelirsen fazladan 3-5 gün yatarsın yeniden geçmiş olsun

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,934
690
113
kral hiç bi şekilde yatarın yok . git teslim ol 1 gün en fazla yatarsın ama cuma günü gitme pazartesi çıkma ihtimalin olur .

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,702
46,377
113
Aynen ben mesela kaymakamliktaydim sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyordum gerçi ben sadece çay ocaginda çay iciyodum
Dosyada tekerur mekerur varsa sıkıntı öyle 1 gün girersin çıkarsın hikaye

Bunlar yoksa teslim olma ya gidiceksen p.tesi öğleden önce git ki 1 gün sayilsin öyle Perşembe carsamba gideyim dersen hafta sonunda kalırsın doktora cikiyon açıkta o Okey vermezsede çıkamazsın denetime daha önce denetimde vukaatin varsada çıkamazsın bunlar yoksa 3 gün içerde kalırsın açıkta bazen 4 te oluyor

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
624
113
Bilende yazmis bilmeyende tekerrür varsa yatar nereye gir çık yasalar degisti haziranda artık suç izleyince 4 de 2 4 1 vs olayı bitti 4 4 nü yatiyorsun benimde tekerrür den dosyam var banada en başta 7 ay onuda 5 aya indirmiş ben itiraz edecem bizmazlarsa o indirim hakkı da ortadan kalkıyor 7 ay yatacam bi çok kişi biseyler yazmış dogru yazanlarda var ama genel olarak herkes pandemi zamaninda ki kurallara göre söylemiş kısacası arkadaşım sana teslim olman icin kağıt gelmiş senin olay bitmiş benden sana tavsiye sakın kaçak durumuna düşme açık da yapacağın cezayı kapalı da yatarsın açık ceza evleri artık otel gibi bir şey telefon dışarı cikabiliyirsun vs vs kapalı da gökyüzüne hasret kalırsın 1 yılı bile 10 yıla bedel Allah yardımcın olsun

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
Geçmiş olsun benim 2 dava 2 ay önce karar verildi birini 1 yıl 8 ay diğerini 1 yıl 4aya bağlamışlar,birinde HAGB vermişler ertelemisler de diğerinde sadece erteleme yazıyor avukatla anlasmistim davalar farklı şehirler de çocuk her duruşmaya o ildeki av arkadaşını soktu takip etti şimdi de diyo ben itiraz ettim sen rahat ol😁 valla avukat olmadan önce habire tebligat olmadan yakalama çıkartıp nezarete alıyorlardı rezil durum,Allah'tan bu çocuğu buldum da kurtuldum avukata verilen para helal olsun

Husobey.31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
682
180
43
Geçmiş olsun benim 2 dava 2 ay önce karar verildi birini 1 yıl 8 ay diğerini 1 yıl 4aya bağlamışlar,birinde HAGB vermişler ertelemisler de diğerinde sadece erteleme yazıyor avukatla anlasmistim davalar farklı şehirler de çocuk her duruşmaya o ildeki av arkadaşını soktu takip etti şimdi de diyo ben itiraz ettim sen rahat ol😁 valla avukat olmadan önce habire tebligat olmadan yakalama çıkartıp nezarete alıyorlardı rezil durum,Allah'tan bu çocuğu buldum da kurtuldum avukata verilen para helal olsun
Hagb nedir

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,168
1,491
113
Tekrar sağolun gidip bonus bakayım 🤣
Teslim olma yakalanır kapalıya gidersin dışarda hayat yok görüyorsun akşam 9 kumar başlar sabah sayıma kadar sürer sonra yatarsın akşam yemeğine kalkar sayım verir sonra poker bastı kılıç 5 masa kurulur oynarsın çıktığında büyük kumarbaz olur kumarhaneleri gezer oraları yontar dalgana bakarsın🤭

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,900
1,510
113
İçerde neden girdin kardeş deseler twitterda çekim paylaştım 20 tl bonus aldım mı dicen

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,530
3,050
113
Bu kanunlar değişik harbi adam bicaklayani saliyorlar 1 haftada kumar sitesi rt yaptı diye adama 1 sene ceza vermişler neyse ağzımı tutayım ban yicem