- 682
- 180
- 43
Çay içmeyı seviyorum ya gkkjkAynen ben mesela kaymakamliktaydim sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyordum gerçi ben sadece çay ocaginda çay iciyodum
Çay içmeyı seviyorum ya gkkjkAynen ben mesela kaymakamliktaydim sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyordum gerçi ben sadece çay ocaginda çay iciyodum
Para vermiyorlar para cezasından düşüyorlarPara falan veriyorlar mı peki cüzi de olsa cezalısın ama yinede bi yardım oluyor mu
o zaman sorun yok diğer yazdıklarım aynen geçerli. denetim 1 sene olduğu için cezan 10 ay olduğu için ekside olmuş oluyorsun açık cezaevine giriş çıkış yapıyorsun şanslıysan 1 gün sürer mümkün olduğunca pazartesi teslim olmaya çalış savcılık ek 10 gün süre tanıyabilir gidersen ve istersen kurul günü genelde çarşamba perşembe olur haftasonuna denk gelirsen fazladan 3-5 gün yatarsın yeniden geçmiş olsunDenetimde değilim dostum denetim 2 sene önce bitti benim
Hapis yatmaya mıAceba yarın gidip teslim olsammiki 10 gün içinde bı an. Önce gitsem
Dosyada tekerur mekerur varsa sıkıntı öyle 1 gün girersin çıkarsın hikayeAynen ben mesela kaymakamliktaydim sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyordum gerçi ben sadece çay ocaginda çay iciyodum
Valla oyleHacı ben şimdi anlamadim
Twitter da rtweet yaptın diye yatarın mi var senin ak
Hagb nedirGeçmiş olsun benim 2 dava 2 ay önce karar verildi birini 1 yıl 8 ay diğerini 1 yıl 4aya bağlamışlar,birinde HAGB vermişler ertelemisler de diğerinde sadece erteleme yazıyor avukatla anlasmistim davalar farklı şehirler de çocuk her duruşmaya o ildeki av arkadaşını soktu takip etti şimdi de diyo ben itiraz ettim sen rahat ol😁 valla avukat olmadan önce habire tebligat olmadan yakalama çıkartıp nezarete alıyorlardı rezil durum,Allah'tan bu çocuğu buldum da kurtuldum avukata verilen para helal olsun
Hükmün a.ıklanmasının geri bırakılmasıHagb nedir
Teslim olma yakalanır kapalıya gidersin dışarda hayat yok görüyorsun akşam 9 kumar başlar sabah sayıma kadar sürer sonra yatarsın akşam yemeğine kalkar sayım verir sonra poker bastı kılıç 5 masa kurulur oynarsın çıktığında büyük kumarbaz olur kumarhaneleri gezer oraları yontar dalgana bakarsın🤭Tekrar sağolun gidip bonus bakayım 🤣
Yani kumara ozendirmek yada teşvik mi dediler ne dediler hacı yanlış anlama olayın şokundayim oyuzden soruyorumValla oyle
Teşvik gardasimYani kumara ozendirmek yada teşvik mi dediler ne dediler hacı yanlış anlama olayın şokundayim oyuzden soruyorum
Evet yaralamanin üstüne bu kotu oldu ama dürüstçe söylemek de önemliİçerde neden girdin kardeş deseler twitterda çekim paylaştım 20 tl bonus aldım mı dicen
Girdi çıktı yaparsın 2 3 günBeyler cidden şaka değil twitterde etkinlik oluyor ya skor falan ondan ceza aldım valla dikkat edin