- 252
- 42
- 28
Arkadaşlar ben başvuru yaptım ama ne msj geldi ne de başka bişe İnternet şubeciliğimde yok nasıl öğrenirim durumunu
buyuk ihtimL atm kartsiz islemle sifre verirler oyle cekersininsallah hacı abi. valla 5 bin basvurdum faturalari ve mutfak dolabi taksidini yatricam direk
isyan çikariyodun en son twetterda R mi yaptin sonunda d.Her kimi gördüysem olumlu red yiyen yok Twitter da
dırek hesaba mı gecmıs yoksa mobılden onay ıstıyor muAllah im yuklemisler bide krediyi kullan diyor hazir hesapta olum nasl iptal edcm
Yani sigorta yok gelir yok puan düşük çıktı öyle mi ?Beyler valla kredikarti alim dedm bakim ssde var durusn lazm olur dedim 500tllik basvurudm 3kere reddedildi. Yani diyecgm su ki icralik bisey yoksa 100de100 cikack puan falan hikaye. Puanm olsa zatenc500tllik kart verrlerdi onu bile vermediler. Umarm en kisa surede hepinznki olumlu sonuclanr
Ekli dosyayı görüntüle 62731[/QUO
senin mi
kanka nisanin kacinda basvuru tarihin
Aynen oyle dusun yani 500tl limitli kadt bile vermiyoalrdi . Cikar cikar rahat olsun icinizYani sigorta yok gelir yok puan düşük çıktı öyle mi ?
dırek hesaba mı gecmıs yoksa mobılden onay ıstıyor mu[/QUOTE
Tek tik onay istiyo bak arkds ss atmis krsl
Hayirsenin mi kral
Valla duan senin dediklerine inanıyorum baya ümitlendim ya insallah çıkar durum perişan dost yaAynen oyle dusun yani 500tl limitli kadt bile vermiyoalrdi . Cikar cikar rahat olsun iciniz
Cikar ustad cikar hatta biraz once aklima geldi 2016da avukatlk bile olmistm kredikartindan dolayi icra falan onu unutmstm bak o aklima geldi birazonce. Yani cikmamasi icin her sebep ver . Ama cikmis. Cikacak cikacsk hepinize cikacskValla duan senin dediklerine inanıyorum baya ümitlendim ya insallah çıkar durum perişan dost ya
icra vardi diyorsun yaniCikar ustad cikar hatta biraz once aklima geldi 2016da avukatlk bile olmistm kredikartindan dolayi icra falan onu unutmstm bak o aklima geldi birazonce. Yani cikmamasi icin her sebep ver . Ama cikmis. Cikacak cikacsk hepinize cikacsk