- 14,409
- 6,040
- 113
Kelle başı 125 Türkişh liras
Kelle başı 125 Türkişh liras
tamam işte sıkıntı yok kaç kişi çıkarsa para ödensin ayarlarızKanka eyvallah sağol varolda zaten 3 bilemedin 4 kisiyiz sen kime istiyorsan onlara yollarsin düşüncen yeter
Tebrikler tekrardan daim olsun sağol düşüncen içinde.tamam işte sıkıntı yok kaç kişi çıkarsa para ödensin ayarlarız
2 poğaça 1 çay + sigara tertemizKelle başı 125 Türkişh liras
Hayat standardimiza bak be.. bununla bile mutlu olan insanlarız bizi bile üzdüler2 poğaça 1 çay + sigara tertemiz
Maç yok doğru düzgün dost sen bilirsinistiyosanız rolling yaparız 2 3 adımlı karar verin
Kanka ben çekim yapacağım yatırım istiyo site rolldan ziyade diğer türlü isim görülür ama siz nasıl derseniz ben size uyarımistiyosanız rolling yaparız 2 3 adımlı karar verin
Uzmekle kalmadilar ...Hayat standardimiza bak be.. bununla bile mutlu olan insanlarız bizi bile üzdüler
tamam bu 4 kişi daha önce konuya yazmışmı biri kontrol etsinbeyler bu mesajı şuana kadar konuya mesaj yazmış adamların içinden (dışardan adam gelmesin ) 5 dakika içinde beğenen kişilere 500 lirayı bölüştürcem
Kesene bereketbeyler bu mesajı şuana kadar konuya mesaj yazmış adamların içinden (dışardan adam gelmesin ) 5 dakika içinde beğenen kişilere 500 lirayı bölüştürcem
Biz boşuna mı burdayiz babayiğittamam bu 4 kişi daha önce konuya yazmışmı biri kontrol etsin
Etmeme gerek yok bı biz konuşuyorduk gariban cetesiyiz biztamam bu 4 kişi daha önce konuya yazmışmı biri kontrol etsin
Vardiya değişim saati 🤣bu arada 1x normalde şimdiye öderdi ama hala incelemede onay bile almadı normalde 2 dk da düşüyodu işe bak
Daha düşük bir rakam talep etseydi 15-20 bin gibi parça parça çekseydin keşkebu arada 1x normalde şimdiye öderdi ama hala incelemede onay bile almadı normalde 2 dk da düşüyodu işe bak
Bu dediğini bı video ile aciklama yapmak istiyorum dost..bu arada 1x normalde şimdiye öderdi ama hala incelemede onay bile almadı normalde 2 dk da düşüyodu işe bak
biri onay aldı ötekide alır az sonraBu dediğini bı video ile aciklama yapmak istiyorum dost..
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com