Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 100 Freebete / 100 Spine Tamah Edilir Mi ?

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,664
113
Yemin olsun 1xbet , betwinner bets10, ve yancı grupları jojo ve holigandan başka yere para yatırmıyorum. Birde bi tek Betriyal var betcoda o da %50 freebet var diye iyi geliyor bazen
yok ya onlarda az kaypak değil yatırım yapana ekleme yapmazlar 1 ay giriş yapmayana 5 liralık spinler,300-500 nakit hediyeler falan bol keseden dağıtırlar 😂

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,863
3,163
113
vallahi kanka mevzu 100 freebette de değil 2 kupon atarsın o freebeti en kötü 1000 yaparsın ama sonra gelip 100 çekebilirsin diyince boş iş

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,087
8,633
113
bak Portobete ne oldu millet yüz vermedi eridi gittiler bi ara porto,ajax,hull ne favoriydi kendi topuklarına sıktılar daha yatıran kalmadı doğru söylüyorsun
Hermesde kendi ayağına sıktı kaldırmış promoyu 600 çöp oldu bakmadan attım kayıp bonusu istedim hakkım yokmuş cekimim yatırımdan fazlaymış ne alaka diyorum desteğe 24 saat dolmuş hakkım var vermiyor

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,194
756
113
bak Portobete ne oldu millet yüz vermedi eridi gittiler bi ara porto,ajax,hull ne favoriydi kendi topuklarına sıktılar daha yatıran kalmadı doğru söylüyorsun
Kanka öyle tabi isimleri ofsayt bi kere Trtsporbet vardı millet para yatırıyordu. Yav hiç mi akıl yok hadi 100-3000 arası ödesin de biraz fazla bilsen site paraya çökeceğim diye bağırıyor. Tv8bet diye bir site varmış adamın 500 bin küsür parası kalmış ağlıyor. Yav adı Tv8bet olan bir sitenin sana bu parayı vereceğine inandıran güç nedir ya.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,664
113
Hermesde kendi ayağına sıktı kaldırmış promoyu 600 çöp oldu bakmadan attım kayıp bonusu istedim hakkım yokmuş cekimim yatırımdan fazlaymış ne alaka diyorum desteğe 24 saat dolmuş hakkım var vermiyor
onlar çekim yapan herkesi no bonus yaptılar ayrıca kayıp bonusu dahi eklemiyorlar ısrarla da temsilci arasın diyorlar chatte no bonus oldunuz demeye cesaretleri yok o grup bile nb'ye başladıysa vay halimize

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,194
756
113
yok ya onlarda az kaypak değil yatırım yapana ekleme yapmazlar 1 ay giriş yapmayana 5 liralık spinler,300-500 nakit hediyeler falan bol keseden dağıtırlar 😂
Ödüyor kanka bari param gelmez mi korkum olmuyor hele ki 1xbette bets10da

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,863
3,163
113
Starzbet 200 nakit verdi 4500 yap 500 cek vallahi billahi zaman geçsin çalışırken diye aldım 3k dan bilerek batırdım
kanka öyle saçma işler çıkardılarki dediklerini anlamıyom 222tl bonusu aldım bende yok 5000 yap 200 yatır 5 katı oyna 1000 çekmiymişte neymiş oynamadan çıktım

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,087
8,633
113
kanka öyle saçma işler çıkardılarki dediklerini anlamıyom 222tl bonusu aldım bende yok 5000 yap 200 yatır 5 katı oyna 1000 çekmiymişte neymiş oynamadan çıktım
Betpublic ilk 300 verdi mantıklıydı sonra 10k yap 500 cek mo öyle birsey oldu ddddnsnsnjsjkakskwkksskej

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,664
113
Starzbet 200 nakit verdi 4500 yap 500 cek vallahi billahi zaman geçsin çalışırken diye aldım 3k dan bilerek batırdım
ya aynısını supertotobet 300 spin aldım 10k çevrim vardı oyunlar bir kasıyor,bir hesaptan atıyor falan 8k bakiye vardı çevrim bitti 3k kaldı ya dedim çekeceğime sıfırlarım daha iyi diye az biraz da kerizlik ettim ama rahatladım 😅😅😅

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,087
8,633
113
ya aynısını supertotobet 300 spin aldım 10k çevrim vardı oyunlar bir kasıyor,bir hesaptan atıyor falan 8k bakiye vardı çevrim bitti 3k kaldı ya dedim çekeceğime sıfırlarım daha iyi diye az biraz da kerizlik ettim ama rahatladım 😅😅😅
Ben yatıyorum sabah ek iş var görüşürüz

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,664
113
iyi ki evli falan değiliz bu pustlar selfie falan istiyor ya belge doğrulama ayağına karının resmini de isterlerdi yoksa kimlikte evli ibaresi görselerdi 😂😂

musifer

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
16
8
bunlar zaten papağan gibiler herkese aynı cevabı veriyorlar yatırım yapılmaz böyle üç kağıtçı sitelere
vallahi site oneriniz varmi bu forumdakilere kayit olup yatirim yapmaya caliwiyorum yanlis anlasilmasinda abi cocu dunmen pesinde bir kac site onersenozee onlara yatirm yapsak

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,664
113
vallahi site oneriniz varmi bu forumdakilere kayit olup yatirim yapmaya caliwiyorum yanlis anlasilmasinda abi cocu dunmen pesinde bir kac site onersenozee onlara yatirm yapsak
ya hepsi aynı slot oynayacaksan casibomdur gerisi yalandır spor ise de cascade alt yapıdan şaşma bak 3 gündür ne güzel kafam rahattı 1xbette takılıyordum bu puşt siteler başladı yine zırt pırt sms atmaya aramaya yani bir espriside yok yatırıyorsun betcoya no bonus yapıyor spor oynayacaksin bir çekimde limitliyorlar slot zaten aklını alır büyük bete 20x üstü ödeme yapmıyor betco alt yapıda yasak

lilcan39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
169
43
Yakında para da vermicekler bu yamyamlar sayesinde, yeni promo kod: ciklet3131
Şartlar: big bass ciklet oyununda geçerli 31 FS 10k yap 2 Falım parası yatır 52 kat çevir min31 Max 69 tane az cignenmis ciklet çek
www.tekelbet31.com

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,829
1,404
113
3 sene once mi ne o zamanin parasiyla 1000 lira ekliyordu bazı siteler.
Simdi 100 ekliyorlar
Essek zukuldugu cayiri ozlermis misali
Adamların mudavimleri de artıyor.
Holi hicbir halt yokken saat bası 250lik kod veriyor
Betco milletin parasına coktu, mal yerine koydu herkesi verdiklerine bak.
Adam karısını bile betconun milleti zuktugu kadar zukmez..
Bayrak diregi sokacan boyle sitelere...

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,972
2,501
113
Siteler üyelere koyun gözüyle bakmasa böyle promo vermez o konuda tespitinde haklısın. Nasıl bir uyuşturucu satıcısı ilk başta malını ucuzdan verir ya da bedavadan verir daimi müşterisi olacağını bildiği için, o şekilde oyunları insanların aklına soktuklarını ve yatırım alacaklarını sanıyorlar. Yoksa ortada bir iyilik, cömertlik yok. Umudum bu son kargaşadaki dağıtımlardan insanların bi yemek parası bir kaç günlük sigara parasını çekip daha da uğramaması.

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,427
10,267
113
Suç sitelerin değil ki suç bizim, hepimizin. Bireysel davranıyoruz doğal olarak istedikleri gibi at koşturuyorlar . Örnek olarak; x bir site ödeme yapmadı , gereksiz bakiye sildi vs hedef gösterip üstüne gitsek veya topluca tepki göstersek diğer sitelerde ayağını denk alır ama dediğim gibi herkes banane havasında yılbaşından sonra 5000 yap 200 çek muhabbeti olur demiştim starzbet yaptı mesela 10.000 yap 500 çek . Suç sitelerde değil dedim ama baywin ve türevleri de az orspu çocuğu değil canlı desteğe çok sövdüm ama bunlarda gurur yok ki . Uzun lafın kısası oyuncuyu daha da mağdur edecekler, inek gibi sağmaya devam edecekler çünkü sitelerin dini para olmuş. Son olarak betco alt yapıları güncelleme oldu çokça oyuncuyu mağdur ettiler dalga geçer gibi 500 yap 100 çek diyorlar en büyük oe @Atlasbet Destek sesi hiç çıkmıyor niye çünkü oyuncuyu aptal yerine koymayı iyi biliyor. Her neyse bets10 tarzı büyük sitelerden oynamaya devam .

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,561
6,664
113
şu lanet sitenin adını dillendirmeyin parça parça 10 k yatırım var 1 lira çekemedim onlardan ben bu kadar ayarlı site ne gördüm görmedim :D
biri çekip reklamını yapıyor sanki halt yemiş gibi 20 kişi yatırıp kaybediyor millet sadece o kazananı görüyor ayarlı olmasa kaplumbağa gibi slotları olur mu hiç 😅