- 1,077
- 1,440
- 113
twitterda gördüm yeni 1k çekim yapan var keşke bize de ekleseler ama cok yogunluk olmuş aksayacak sanırım
Ben bu sitenin hak yiyeceğini düşünmüyorum 12 ye kadar atanlara yüklenir bence ama akşamı bulur belki olsun bekleriz hem akşam maçlar var daha iyitwitterda gördüm yeni 1k çekim yapan var keşke bize de ekleseler ama cok yogunluk olmuş aksayacak sanırım
Eyvallah kardeşim inşallah eklerler benimde ihtiyacı vardı yanlış maile attık şansımız yok yüklenmz banaYok canlı destekle konuştum ben gmail verdi ona attım bekliyoruz çekersek 500 iyi olur çok ihtiyaç var
saat 12 ye kadar atanlara nerde yazıyorBen bu sitenin hak yiyeceğini düşünmüyorum 12 ye kadar atanlara yüklenir bence ama akşamı bulur belki olsun bekleriz hem akşam maçlar var daha iyi
yüklesin de isterse yarın yüklesin ben geleceğinden şüpheliyim ilk atanlar hep almış yogunluk oldu herkes öğrenince o yüzden twitterda da paylaştılarBen bu sitenin hak yiyeceğini düşünmüyorum 12 ye kadar atanlara yüklenir bence ama akşamı bulur belki olsun bekleriz hem akşam maçlar var daha iyi
bu çakma olabilir sitede twitter a tıklayınca başka hesap açılıyor
sitelerinde o mail yaziyorArkadaşlar [email protected] bu adreste onlara mı ait bilen biri yazarsa sevinirim
İnşallah dogrudur kardeşim ben oraya 5 defa yazdım 12 den önce digeri ne attım bitti yazdı 12 den önce yazanlara var diye yazıyprdusitelerinde o mail yaziyor
12 den önce üye olman lazımdı boşyere olma vermezler biz bile alamamadık 12.den önce olduküye ol diyorum olmuyor neden acaba?
vala dün gece 2 3 gibi açmıştım konu ben herşeyi yazmıştm birden konu silindi kayboldumodlar konuyu dün kaoatmasaydi belki bizde alırdık dün üye oldum mail atılacağını bilmiyoedum kaldirilinca fake site diyip ilgilenmedim gitti 500 tl