- 10,461
- 17,909
- 113
Hic sorma adam halen sen alma ben alırım diyoAl bak gelmiş hemen bı tane 😁 demiyor ki sen haklısın biz almazsak öyle bonuslar sunmazlar bize
Hic sorma adam halen sen alma ben alırım diyoAl bak gelmiş hemen bı tane 😁 demiyor ki sen haklısın biz almazsak öyle bonuslar sunmazlar bize
O yiyen site var miinadına spin saklamak için çıkan bütün freespinleri ya da kazançları spor geçerli olmasa bile sporda çaprazlaya çaprazlaya 1500 tl tyapıyorum sonra spin saklayıp çekiyorum.Bu orspu evlatlarına bu muaameleyi çekin
Vallahi yine insaflı bonus buUltrabet 25 tl vermiş sweet bonanza da çıkan kazancı 20 kat çevrim Max çekim 100 tl diye mesaj atmış. Ben iptal ettim alın ananızın.......... Sokun dedim.
Artık bu kadar basit görmeye başladılar oyıncuyu
Ne anlatıyon maçkalı adam 10k yap 200 çek bonusu için bir hafta uyumadan kod konusunda bekliyorDost bu lanet sitelerin verdigi bonusu lütfen almayalım, karaktersiz olmayalim o kadar....
100 freespin veriyor 1 betten, 1000 yap 200 çek gibi verdiklerinde almayalım hakketen cılkı çıkti
Gecen 25 spin vermiş 1000 yap 100 çek diyo. Vallahi küfür etde daha iyi
Karaketimiz olsun itibar etmeyelim böyle bonuslara
Ne bilim damat Ferit belki biseylerin farkına varırız. Adâmlar ayaküstü domalın dese yapacazNe anlatıyon maçkalı adam 10k yap 200 çek bonusu için bir hafta uyumadan kod konusunda bekliyor
Meslek edinmisler sitelere amelelik yapmayı kral boşverNe bilim damat Ferit belki biseylerin farkına varırız. Adâmlar ayaküstü domalın dese yapacaz
dalga geciyolar resmen beni arayip davet ettiklerinde bazen denkDost bu lanet sitelerin verdigi bonusu lütfen almayalım, karaktersiz olmayalim o kadar....
100 freespin veriyor 1 betten, 1000 yap 200 çek gibi verdiklerinde almayalım hakketen cılkı çıkti
Gecen 25 spin vermiş 1000 yap 100 çek diyo. Vallahi küfür etde daha iyi
Karaketimiz olsun itibar etmeyelim böyle bonuslara
15 yıldır aralıksız bu sitelerde gumarı oynuyorum .işin boku çıktıdalga geciyolar resmen beni arayip davet ettiklerinde bazen denk
geliyo 1000 yap 250 cek die kufur ediyorum bagiriyorum insanlari essek yaptilar iyice bunlar insanlari salak yerine koymayi cok seviyolar uyelik kapat diyorum 60 gun girmeyince kapancak diyo bak bak nasil insani salak yerine koyuyor
Ateşle oynama dost forumun bi maliyeti var calisanlar var sponsorluk aliyorlar ne yapsinlar , bi sekilde çark dönmeliMeritking bugun ozel oran vardı gs 10.5 ustu korner 100 oran 10 tl bastırdı. Tüm betco birleşse böyle bir özel oran açamaz. Betco reklam yapıp, forumlardaki adminleri parayla alarak milleti sömürüyor
Ayık olun
Bunda bile alamadım diye ağlayanlar vardıgeçen betzula 5000 yap 100 çek yazmıştı fs üstüne
ahhahaah sormaBunda bile alamadım diye ağlayanlar vardı
Sarmıyo forum eskisi gibi değil samimiyet yokMurat kac zamandır nerdesin
Hemso piyasada ne kadar merdinven altı site varsa üyesin.Bugün lamosbet diye bir siteden bir temsilci aradı davet etmek için dedim ki davet bonusunuz varsa olur yoksa olmaz dedim davet bonusu derken dedim 1000 yap 2000 yap 3000 yap şu kadar çek bir olayı olmasın dedim
Bana ne dedi biliyor musun bonusu alıp kaçanlardan yönetim bıktı ben şimdi davet bonusu istersen benim resmen şten çıkartır bizdeki bonusta 10.000 yap 300 şeklinde dedi
Yatırım yaparsam ne kadar eklenir dedim ilk başta 1000 TL yatırırsan 2025 TL yüklenecek dedi onu eklettirdim ancak slot alanında dedi her alanda yok mu dedim 1000 TL'ye 1000 TL yükleniyor dedi tamam dedim 2000 TL ile başladım rulette ve buz hokeyinde kasa yine sıkıldı belki 3025 TL ile sweet bonanza veya Gates of olympus oyununa girsem belki onlara göre birşey gelebilirdi
Bu kahpelere namusum üzerine yemin ederim birdaha kanmayacam ve şartlı deneme bonusu almayacam yatırım hiç yapmayacam belki bu forum da temsilcileri kırmayan tek kişi benim ama bundan sonra iyi bir s..k..cem..!!!