- 94,358
- 50,754
- 113
Ee sende actin bikac defa 2000k yap 200 bonus konusu ben gozumle gördüm.madem kendin almiyosun niye konuş aciyosunki?,Bugün lamosbet diye bir siteden bir temsilci aradı davet etmek için dedim ki davet bonusunuz varsa olur yoksa olmaz dedim davet bonusu derken dedim 1000 yap 2000 yap 3000 yap şu kadar çek bir olayı olmasın dedim
Bana ne dedi biliyor musun bonusu alıp kaçanlardan yönetim bıktı ben şimdi davet bonusu istersen benim resmen şten çıkartır bizdeki bonusta 10.000 yap 300 şeklinde dedi
Yatırım yaparsam ne kadar eklenir dedim ilk başta 1000 TL yatırırsan 2025 TL yüklenecek dedi onu eklettirdim ancak slot alanında dedi her alanda yok mu dedim 1000 TL'ye 1000 TL yükleniyor dedi tamam dedim 2000 TL ile başladım rulette ve buz hokeyinde kasa yine sıkıldı belki 3025 TL ile sweet bonanza veya Gates of olympus oyununa girsem belki onlara göre birşey gelebilirdi
Bu kahpelere namusum üzerine yemin ederim birdaha kanmayacam ve şartlı deneme bonusu almayacam yatırım hiç yapmayacam belki bu forum da temsilcileri kırmayan tek kişi benim ama bundan sonra iyi bir s..k..cem..!!!