Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,347
3,193
113
15 gun once onay sms i gelmisti. Bankaci hesap acmaniza gerek yok demisti. Bugun hesap actim. Kredinizi gun icinde onaylamaniz lazim diyor. Tum formlari onayliyorum. Yatacagi hesabi seciyorum. Otomatik odenecegi maas hesabini seciniz diyor. Maasim baska bankaya yatiyor. Onay verince isleminizi su anda gerceklestiremiyoruz diyor. Ne yapmam lazim. Bilen var mi?
Ekli dosyayı görüntüle 71733Ekli dosyayı görüntüle 71735Ekli dosyayı görüntüle 71737Ekli dosyayı görüntüle 71738Ekli dosyayı görüntüle 71739
Aynisi bende oldu. Şubeye git bireysel temsilciye durumu ilet duzeltiyo o

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,446
5,593
113
Sana dedim dostum hesap ac bilgileri guncelle diye basta
İnternet bankacılığına hiç girmeden, başvuru sorgulama yapınca direk, krediyi onayla çıktı. Ordan onaylayınca yarın yatacak yazdı. İnternet bankacılığına girince kullandırım talebi alındı yazıyor. Yani şu an bir sıkıntı görünmüyor. Günlerdir forumlarda, şikayetvarda, youtubede, twitterda yapmadığım araştırma kalmamıştı. Halbuki seni dinlesem şimdiye kadar çoktan hallolmuştu :)

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,347
3,193
113
İnternet bankacılığına hiç girmeden, başvuru sorgulama yapınca direk, krediyi onayla çıktı. Ordan onaylayınca yarın yatacak yazdı. İnternet bankacılığına girince kullandırım talebi alındı yazıyor. Yani şu an bir sıkıntı görünmüyor. Günlerdir forumlarda, şikayetvarda, youtubede, twitterda yapmadığım araştırma kalmamıştı. Halbuki seni dinlesem şimdiye kadar çoktan hallolmuştu :)
Bayrama paran oldu iste bak:)