- 15,256
- 7,579
- 113
Demek ki banka ile çalışmadığından kaynaklanıyor tabi birde hesabı incelemeye almaları var tam bir sorun işteben her 4 rakamlı çekimimde sorun yaşadım herhangi bir banka ile çalışmıyorum onla alakalımıdır bilmiyorum
Ecopay da böyle bir sorun yaşamadım 4 haneli rakamları gayet rahatlıkla çekiyorum demem o ki paparaya güvenmeyin paparada inceliyor hesapları.Demek ki banka ile çalışmadığından kaynaklanıyor tabi birde hesabı incelemeye almaları var tam bir sorun işte
Ecopayzda param varken hesabımı kapadılar o kadar mail atım ne için kapadıklarını bile söylemiyorlar eco daha büyük sorun üstad benden söylemesi eco hakında dünya kadar şikayet varEcopay da böyle bir sorun yaşamadım 4 haneli rakamları gayet rahatlıkla çekiyorum demem o ki paparaya güvenmeyin paparada inceliyor hesapları.
çekimlerim için bikere beni aramadılar beni memnun eden tarafı o kapatacaklarınıda sanmıyorum güzel bi geçmişim var kesintileride güzel ekmek yiyorlarEcopayzda param varken hesabımı kapadılar o kadar mail atım ne için kapadıklarını bile söylemiyorlar eco daha büyük sorun üstad benden söylemesi eco hakında dünya kadar şikayet var
Ben servise cikiyorum eger olurda bana yanlislikla bonus gelirse kullanixi isim u1905g .papara no:2050610765 belki ayra yillda bir cekilis cikar pasif olmayalim sans gitmesin bekliyroumEcopay da böyle bir sorun yaşamadım 4 haneli rakamları gayet rahatlıkla çekiyorum demem o ki paparaya güvenmeyin paparada inceliyor hesapları.
Tabiki ama bence fazla güvenme bu aralar hersistemde paraya el koyuyor fırsatan yaralanıpçekimlerim için bikere beni aramadılar beni memnun eden tarafı o kapatacaklarınıda sanmıyorum güzel bi geçmişim var kesintileride güzel ekmek yiyorlar
çıkarsa direk atarım kardeşimBen servise cikiyorum eger olurda bana yanlislikla bonus gelirse kullanixi isim u1905g .papara no:2050610765 belki ayra yillda bir cekilis cikar pasif olmayalim sans gitmesin bekliyroum
yaptığımız şey zaten yasal değil mecburen birine tutunucaz böyle rakamlarda bankaya tutunamıyoruz onlar bizi tutuyor patlayana kadar devamTabiki ama bence fazla güvenme bu aralar hersistemde paraya el koyuyor fırsatan yaralanıp
Deportivo attı gitti bizim 10yaptığımız şey zaten yasal değil mecburen birine tutunucaz böyle rakamlarda bankaya tutunamıyoruz onlar bizi tutuyor patlayana kadar devam
maç bitmedi bekliyoruzDeportivo attı gitti bizim 10
devam ediyor hocam uygundur nedemekBende katılabilirim eğer uygun görürsen
Teşekkür ederim.devam ediyor hocam uygundur nedemek
paramız olmadığından oynuyamıyoruz olanlar denesin kafasına yatan olursaboca maçı 1-1 beyler 2 oran toplam gol 2 buçuk üst 2.05 ona göre aklınızda bulunsun