- 3,524
- 2,504
- 113
sanırım oynadı kaybetti 500 çekim vermiş
Ben gerçek olduğuna inanmıyorum o kadar para kazandığının muhtemel ekran görüntüsü de başkasının ya da tarayıcı ayarlarının kodlarıyla oynayınca değiştirebiliyorsun miktarısanırım oynadı kaybetti 500 çekim vermiş
Ne zengini gerçek değil kiZenginin parası ile züğürtün çenesi arasında ki ilişki her geçen gün daha da kuvvetleniyor
Sıkıntı cıkmaz umarım dostBelgevgonderdim bakalım nolacak
Güncel bakiyeyi atar mısın ve oyun geçmişinBelgevgonderdim bakalım nolacak
78bınden ıyı dusmussunAl kardeşi 120 bbinliraya kadar ciktim Ekli dosyayı görüntüle 84883
Yazık olmusAl kardeşi 120 bbinliraya kadar ciktim Ekli dosyayı görüntüle 84883
Sonra ne oldu Napolyon ne adamsın 1 trilyon mu çekecektin normal değilsin senAl kardeşi 120 bbinliraya kadar ciktim Ekli dosyayı görüntüle 84883
Reıs sabah tenısler coktur bul sıkelıde takıp edekSonra ne oldu Napolyon ne adamsın 1 trilyon mu çekecektin normal değilsin sen
degil abi dünde gitti frespin felan aldı 400 500 yaptı kaybetti sonra buna 1 trilyon ver yine oynar kaybederSonra ne oldu Napolyon ne adamsın 1 trilyon mu çekecektin normal değilsin sen
Hedef 1 tirilyonmuydu kardeşAl kardeşi 120 bbinliraya kadar ciktim Ekli dosyayı görüntüle 84883
Ne 120 bini usta senin bu attigin resimde en yuksek bakiye 20 bin onu gectim hesapta 500 lira kalmis naptin battinmiAl kardeşi 120 bbinliraya kadar ciktim Ekli dosyayı görüntüle 84883
Dostum 78 bin içinmi yoksa 500 için mi?Belgevgonderdim bakalım nolacak