- 6,666
- 3,871
- 113
Sende 3 yıldır üye olsan 80 mesajın olsa seninde ödenirdş dostValla öyle görünüyor
Sende 3 yıldır üye olsan 80 mesajın olsa seninde ödenirdş dostValla öyle görünüyor
Çok ince dokundurmuşsun 😂Sende 3 yıldır üye olsan 80 mesajın olsa seninde ödenirdş dost
Benimkini profil bilgileri yanlış diye iptal ettiler girdim baktim hepsi doğru sordugumda sistemde sıkıntı var dediler ama ilginç bir site musteri hizmetleri yüzüne bakmıyor 250 yapmaya calisam ama sürekli olarak sistemde sıkıntı varValla ben gece 4 de 100 verdim iptal oldu 1 saat sonra tekrar verın dedi tekrar verdim 12 saatir duruyor oyle
Sigara molasina çıkmışDeneme bonusuna mola verilmiş nedir😁
Baglaninca 10 saniye ve tek konu danisma hakkin var cani isterse kısa ve net bir cevap verip kapatır istemezse onuda vermez bol sans 😅sırada 18 kişi var az kaldı bekleyelim bakalım
Arkadaşları şanslısın sitesi geçen gün üye olana 20 TL bonus verecekti ve baya kişiye bitti demişti .şimdi mesaj geldi üye olana 20 TL diye bağlandım canlıya aldım 20 TL nakit 300 yap 100 çek haberiniz olsunBen mail atip rica edeceğim cekimimi yollamasinlar ara ara aklima gelip acaba yatirdilarmi diye siteyi acarken yasadigim heyecan mac skoruna bakmaktan daha heyecanli
Kardeş sakın ha o site 1 numaralı dolandırıcı kesinlikle yatırım yapmayın bedava bonusdan yatırım şartı yoksa çevirin çekin ve arkanıza bakmadan kaçın kaçın kaçınArkadaşları şanslısın sitesi geçen gün üye olana 20 TL bonus verecekti ve baya kişiye bitti demişti .şimdi mesaj geldi üye olana 20 TL diye bağlandım canlıya aldım 20 TL nakit 300 yap 100 çek haberiniz olsun
24 saatin sonunda seninkini de iptal ederler profil bilgileri yanlis diye bi kaç gün böyle yaparlar sabirli olan alır böyle yapmalari çok daha iyi oldu aslinda hemen yatırıp guven saglasalardi yatırım yapıp daha çok magdur olanlar olurdu rezil bir site o musteri temsilcilerinin hali ne öyle şaka gibiOdemicen nie bonus veriyon 20 saat oldu aw 1 tabe adama odeme yapmadi ibneler
Aynen dostDestek bağlamıyor 28 den geri sayıyo 5te yeniden bağlan YAZIYO üçkağıtçı site
Suriyelileri aldık yetmiyor birde tc veriyoruz araplara onların sitesisitenin ismi ben dolandırcıyım diye bağırıyor ya