- 2,192
- 383
- 83
Bunlari bu forma para ile mi alıyorlar anlamıyorum
Aynı şeyi yazdım bende..Yaw bıraksan boş koy be kardeşim. Daha msj sayın 1oda bu konu başlığında ki msj. Yedik i tabiki hayır. Burda senin kdr bat düşünen insanlar yok burası kurt dolu kurtttt hey yavrum hey. 186 k çekicekte üşenmiycek sırf burda paylaşmak için üyelik açıcak yaw He he. Sen git kumda oyna abisi.
Belki tanidik biridir abi kendini gizlemek icin yeni uyelik açmıştır yoksa sen misin ben simdi boyle konuya olumsuz cevap yazinca senden suphelendim😁Yaw bıraksan boş koy be kardeşim. Daha msj sayın 1oda bu konu başlığında ki msj. Yedik i tabiki hayır. Burda senin kdr bat düşünen insanlar yok burası kurt dolu kurtttt hey yavrum hey. 186 k çekicekte üşenmiycek sırf burda paylaşmak için üyelik açıcak yaw He he. Sen git kumda oyna abisi.
Dun cektirmedin bizede parayi ozelden oyna kardeşim yaparsin oylesin boylesin simdi yine sigaramiz yok ahh dayi ahhAçım. Ve böyle bişey olsa sana ordan 5k düşerdi
Kanka ben oyna dedim de kupon yap dedim git Rulet oyna demedim ki. Bende aynıyım bemdd sigaram yok. Hem sana çek desem çekmedin çünkü fazla hırslısın sen. Ve ben oyna diyede gaz vermedim be kardesim 1kere kupon yap dedim o kdr. Hatta çek banada at diycektim çekemezsin diye demedimDun cektirmedin bizede parayi ozelden oyna kardeşim yaparsin oylesin boylesin simdi yine sigaramiz yok ahh dayi ahh
Kucum para abi yetmiyor bize 5k lazim en az oynuyoz iste napalim hepte kaybedicez oyle duruyorKanka ben oyna dedim de kupon yap dedim git Rulet oyna demedim ki. Bende aynıyım bemdd sigaram yok. Hem sana çek desem çekmedin çünkü fazla hırslısın sen. Ve ben oyna diyede gaz vermedim be kardesim 1kere kupon yap dedim o kdr. Hatta çek banada at diycektim çekemezsin diye demedim
Yetmiyo gerçekten ,Benim hesabıma göre günde bi paket sigaram olsun akşam iş çıkışı 3-4 biram olsun diyorum zaten bunlar 2.300 civarı yapıyo+1000 kira+500 faturalar, sabah 2 poğça 2çay,öğle yemeği,akşam yemeği günlük 50 olsa aylık 1500 de bu,gezme tozma sinema tiyatro tatil üst baş bunlar hayal . yazdıklarım bile 5.000 üstü..Kucum para abi yetmiyor bize 5k lazim en az oynuyoz iste napalim hepte kaybedicez oyle duruyor
Aynen oyle zaten 500 600 ceksende yarim saat sonra yatiriyon yine o yuzden denicen olursa olcak olmassa zaten hic olmuyoduYetmiyo gerçekten ,Benim hesabıma göre günde bi paket sigaram olsun akşam iş çıkışı 3-4 biram olsun diyorum zaten bunlar 2.300 civarı yapıyo+1000 kira+500 faturalar, sabah 2 poğça 2çay,öğle yemeği,akşam yemeği günlük 50 olsa aylık 1500 de bu,gezme tozma sinema tiyatro tatil üst baş bunlar hayal . yazdıklarım bile 5.000 üstü..