Çilekli linkYANINDADA ALPELLA ÇİKOLATA
Çilekli linkYANINDADA ALPELLA ÇİKOLATA
Yaninda piknik biskuviÇilekli link
ya kanka sen de 2500 liradan 6 kupon yap bana noolcak sanki senin için para mıYok olmuyor legal sitelerde max 2500 evren bey. Sizde oynuyormuş gibi yapıp kaydedip paylaşın Ama arkadaşı bir yerde taktir ettim yatmaz yazmış ya, yatmaz tabi oynamazsan yatmaz ?
Adamım kimse niye kupon paylaşıyorsun diyen yok ki ? Adam açık açık yalan söylüyor hala tutmuş onu savunuyorsun ?oynasa oynamsa ne uzatıyorsunuz abi kupon ortada
ya ben de arıorum nerde die bak vermemişsin gördün mü o kadar kuponları verdim demiştin bi de haklı çıktım bakEkli dosyayı görüntüle 3089 Ekli dosyayı görüntüle 3090 @evolaydis senin kuponlar benim cebimde kalmış
Benmiiikanka su gece 12 den sonra senin kafana ulaşmayı çok istiyorum bu saatlerden sonra sende değişik bir kafa oluyor nirvanaya ulaşmak gibi bişe heralde
cııık sen deilBen
Benmiii
Kadir e diyorBen
Benmiii
nası da bilio helal sana demek ki aynı şeyleri sen de hissediosun puahhahahKadir e diyor
HahahahhaaILK MACTAN YATTI DIGERLERINE HEMEN 2500 DAHA BASIN TEK MACTAN YATICAK KUPON
Sanal alemde artislik yapma gel teke tek atçaz adres yazsen sevınme devlet sana bugun mesaj yollamıs bızden uzak dur uzun bı ara
bahısten yasal ıslem yemısın bızıde bulastırma
kupon tutarsada herkese kangıru var sana yok