Son 1dkYulli hep burdami bn hic gormuyorum.demekki sadece etkinliklere katiliyor
Son 1dkYulli hep burdami bn hic gormuyorum.demekki sadece etkinliklere katiliyor
Ben her etkinlikte görüyorum yada coşku hesap vakası mıYulli hep burdami bn hic gormuyorum.demekki sadece etkinliklere katiliyor
Bncede olabilir.ama o iste mantiksiz degilBen her etkinlikte görüyorum yada coşku hesap vakası mı
Sure doldu cek bakam kime cikiyoBen her etkinlikte görüyorum yada coşku hesap vakası mı
Ne ara 5 olduko degilde 2 side coklu hesaba cikarsa npcak eleman acepSure doldu cek bakam kime cikiyo
senin kuponu getirdim ya bişey talep ettim miKanka bu forumda hep sen varsın ben gibi gece kusuyuz bize bi adminler versinler
Kanka ben ne zaman kupon tutturdum ki burdasenin kuponu getirdim ya bişey talep ettim mi
Adam bisi dememiski bize adminlik versinler demissenin kuponu getirdim ya bişey talep ettim mi
İşte birde bir olasılık attım ama şaka manasında söylrdimAdam bisi dememiski bize adminlik versinler demis
tşk ler kesene bereketPapara hesaplarınızı özelden yollayın atayımEkli dosyayı görüntüle 53285
Ula sana bk kimlere ciktiİşte birde bir olasılık attım ama şaka manasında söylrdim
Bu isim cıkmıyor cekiliş varda Vanlı hesabımı kaldırsalar adminler her cekişite kazanıyordum bu forumda 10 kişiye 100 tl de bike cıkmıs lıyım varPapara hesaplarınızı özelden yollayın atayımEkli dosyayı görüntüle 53285
Ula adam 6 gunde nasil taninmis uye olmus be ben 1 ayda zor olmustumHelal olsun bana 5 kişi arasına giremedim yinr