- 7,060
- 3,130
- 113
geliyor mu son tahmin 206 yı oyna Mehmet 500 kalsın Yularinin dediği gibi
Giriş ücreti ödemem lazım 50 TLS.a katilabiliyormuz yoksa gec mi geldik
Sanada dostYarın devam edilsin yeterli şuan için herkesin uykusu geldi. allah rahatlık versin iyi sabahlar herkese
yok yeni başladık daha gel hoşgeldinS.a katilabiliyormuz yoksa gec mi geldik
Kazanc ne acabaaaGiriş ücreti ödemem lazım 50 TL
aaaa cekılısBeyler yatırımsız 100 tl bonus kazandım bu siteden Twitter da bana 5 katı 2 maç çevrim max 250 tl çekebilirsiniz dediler bu paranın hepsini çekebilirmiyim varmı bi yöntemi vs neye oynasam geliyor sitede az daha zorlasam 2 k yı görecem mg
Sanmıyom olaxagını freespin biriktirevilirsin slotlar daBeyler yatırımsız 100 tl bonus kazandım bu siteden Twitter da bana 5 katı 2 maç çevrim max 250 tl çekebilirsiniz dediler bu paranın hepsini çekebilirmiyim varmı bi yöntemi vs neye oynasam geliyor sitede az daha zorlasam 2 k yı görecem mg
Ne bileyim kardesim simdi sonda gelmis konmus demesinler@Paysucux gel kardeşim hedef üstüne çıkarsak sende dahil olursun
Kanka beni unutma ben yatiyorum 250 bin TL ayır@Paysucux gel kardeşim hedef üstüne çıkarsak sende dahil olursun
O nasıl oluyor knkSanmıyom olaxagını freespin biriktirevilirsin slotlar da
Kanka slotlar da takıl freespin gelince çık diğer slotlar gir böylr böyle biriktir bakiye 250 kalınca çek daha sonra para yatırdıgınu zaman o spinleri kullanO nasıl oluyor knk
Umarim gecebilirsin kardesim hedefi cok geriden geldim bayagi mesaj var hedef kac kasa kac@Paysucux gel kardeşim hedef üstüne çıkarsak sende dahil olursun
Şöylemi slot oynayayım fs gelince kapatayım parayı çekeyim sonra 50 atıp oynuyormuş gibimi yapayımSanmıyom olaxagını freespin biriktirevilirsin slotlar da
Ee biliyon 2 saat bna nie yazdırın mgŞöylemi slot oynayayım fs gelince kapatayım parayı çekeyim sonra 50 atıp oynuyormuş gibimi yapayım
Knk Nobel ödülü vermek lazım sana zeka küpüsünKanka slotlar da takıl freespin gelince çık diğer slotlar gir böylr böyle biriktir bakiye 250 kalınca çek daha sonra para yatırdıgınu zaman o spinleri kullan