- 42,718
- 12,609
- 113
kımlere dagıtcan onuda de bro mutlu yada mutsuz uyuyalım
Devam edelim yarim kalmasın yani1k ulaşırsak olcak söz verdiğim gibi
Buralar çok karışıyor doğru soyler1k ulaşırsak olcak söz verdiğim gibi
Sen daha iyi bilirsin kardeşBeyler şimdi 4-5 saattir sonuna kadar 9-10 kişi takip etti. 3 kişiye 30 dedim normalde bunu 5 kişiye 30 olarak yükseltiyorum. O kişileri çekilişe katıcam
tamam broBeyler şimdi 4-5 saattir sonuna kadar 9-10 kişi takip etti. 3 kişiye 30 dedim normalde bunu 5 kişiye 30 olarak yükseltiyorum. O kişileri çekilişe katıcam
Oo kral şimdi yatıp uyuyalım mutlu mutly ozamanBeyler şimdi 4-5 saattir sonuna kadar 9-10 kişi takip etti. 3 kişiye 30 dedim normalde bunu 5 kişiye 30 olarak yükseltiyorum. O kişileri çekilişe katıcam
Yani ben yokum sanirimBeyler şimdi 4-5 saattir sonuna kadar 9-10 kişi takip etti. 3 kişiye 30 dedim normalde bunu 5 kişiye 30 olarak yükseltiyorum. O kişileri çekilişe katıcam
Hak geçmesin yaniBurda hiç bişey karışmaz mehmeti tanıyoruz sıkıntı yok dağıtmasada olur @Paysucux
Dostum varsın dedi ya sen ilk feldigindeYani ben yokum sanirim
Ondan dolayi demedim kardesim yanlis anlamayin dagitmasada problem yok zaten sadece buradakilerim hakkimi sbahddakiler yemesinBurda hiç bişey karışmaz mehmeti tanıyoruz sıkıntı yok dağıtmasada olur @Paysucux
Aynen kardeş şimdi takipçi arasında b çekiliş iyidirOndan dolayi demedim kardesim yanlis anlamayin dagitmasada problem yok zaten sadece buradakilerim hakkimi sbahddakiler yemesin