- 140
- 21
- 28
mobilden giriliyor
sitede sorun yok ben site içerisindeyim. sizdeki giriş meselesi bendede oldu, kapatım, sitede online olarak devam ettim. yeni kontak kurdum tekrar canlı destekle, mutlaka ödenecek yoğunluk fazla dedi. fakat inanmıyorum, inanılacak gibi değiler, süre vermiyorlar net değiler, oyalıyorlar sadece.Düzelirmi sence
Yenimi konustunCANLI DESTEK KISA SÜREDE AKTİF OLACAK DEDİ SİTE BİLGİNİZE.
arkadasim ne algisi rahatsizmiyim sana girmeyen siteye giriyor diyim al bakacılmıyor bendede. algı operasyonu yapmayın boş boş. elinde kanıtı olmadan hislerini paylasan arkadas amacın ne? cebınden paranımı alıyor site? kaybın ne? vaktınse neden burdasın ?
SIRF SENIN ICIN BIDAHA SORDUM BAKacılmıyor bendede. algı operasyonu yapmayın boş boş. elinde kanıtı olmadan hislerini paylasan arkadas amacın ne? cebınden paranımı alıyor site? kaybın ne? vaktınse neden burdasın ?
Benim anlamadığım birsuru insanız biz giremiyoruz sen nasıl girip konuşabiliyorsun canlı desteklearkadasim ne algisi rahatsizmiyim sana girmeyen siteye giriyor diyim al bak
bende kötü birşey demedim ki zaten merakını giderdimturgay ercins soyadın gibi cinslık yapma kardesım sana bısey dıyen olmadı ki
elinde kanıtın olmadan. cekemedıgın para varmıs gibi algılar yapip yok soyle hissediyorum yok kutumda büyük hissediyorum falan agzımı bozmaya bıle degmezsın vasıfın idean bellijijo sana diyorum aynen.
Sen nasil giriyosun gardsmSIRF SENIN ICIN BIDAHA SORDUM BAK
ben zaten cekemedınız cekemezsınız demedımkı o belgeyi jijoya gonder iyi baksınbende kötü birşey demedim ki zaten merakını giderdim