- 366
- 100
- 43
Ülke bitmiş daha ayıkmadı bu millet
noktayı koymuşsun dostumRahmetli BAŞBUĞ ATATÜRKÜN bir sözü var Kurtarıcı aramayın kendiniz kurtarıcı olun diye bu millet biraz akıllı olsa cahillik yapmasa cok rahat düze çıkarız ama bu milleti hep dinden vuruyorlar biz de Müslümanız ben 5 vakit namaz kılan biriyim sanki bunlar yokken herkes hristiyandı bu nasıl bir zihniyet çözemedim ben arkadaş
Ah dostum ah içim kan ağlıyor canım Ülkem bitmis göz göre göre uçuruma gidiyoruz serefi haysiyeti olmayan insanlar makak mevki sahibi oluyor yemin ederim çobanlık yapamayacak adamlar bakan oluyor milletvekili oluyor ama bu milletin ahı kalmaz Cenabı Allah cok büyük onun adaleti şaşmaz herkes görecek bunlar gittikten sonra neler olacak bu arada ben suanki partilerden hic birini gram sevmiyorum oyda vermiyorum Türkeş rahmetli oldu ve Muhsin başkan gidince öksüz kaldık resmennoktayı koymuşsun dostum
Hocam şimdikilerin rakibi Kanzi olsa geçemez. Kanzi daha eğitimli, donanımlı...Ah dostum ah içim kan ağlıyor canım Ülkem bitmis göz göre göre uçuruma gidiyoruz serefi haysiyeti olmayan insanlar makak mevki sahibi oluyor yemin ederim çobanlık yapamayacak adamlar bakan oluyor milletvekili oluyor ama bu milletin ahı kalmaz Cenabı Allah cok büyük onun adaleti şaşmaz herkes görecek bunlar gittikten sonra neler olacak bu arada ben suanki partilerden hic birini gram sevmiyorum oyda vermiyorum Türkeş rahmetli oldu ve Muhsin başkan gidince öksüz kaldık resmen
Zonguldak miyim ve kömür alamadım dahaÇalışan açlar memleketi olduk hem çalışıyorsun hemde ay sonunu göremiyorsun temel ihtiyaçları (barınma,ısınma,giyinme,gıda) bile aldığın para karşılamıyor seçime kadar para basmaya devam,hazinede ne varsa altın vs kullanacaklar ki onlara rağmen zamlar durmayacak
Rahmetli Ecevit idolojime tam zıt olsada hakk hukuk bilen adamdı gram çalmadı dürüst adamdı bir yerde konusurken bu düzen değişecek demisti Vatandaşta düzen değişiyorda düzülen hiç değişmiyor demisti hiç unutmam cok güzel bir sözdüHocam şimdikilerin rakibi Kanzi olsa geçemez. Kanzi daha eğitimli, donanımlı...