- 14,936
- 5,124
- 113
Paramız olsa kazanmıştımLiilard rahat alır
Paramız olsa kazanmıştımLiilard rahat alır
Lillard da aliyodum kapandı kısmet yokmuşSonla gıttı kazanıyoduk ya
Kusura bakma dost ınanmıstımLillard da aliyodum kapandı kısmet yokmuş
İlk defa mi yatıyoruz la ne olacak ne kusuru aw 😂Kusura bakma dost ınanmıstım
Bu gece sabaha karşıBeyler nba astar maçı ne zaman 2 senedir ortasag gerisi sayo atarlar bahsi açıyorlar 10 orandan kazanıyorum sizede tavsiyem olsun bide mac ne zaman bilgisi olan paylaşir mi
Lıllard duragan sutor deıl bı kere bunu bılmıyolar buddy easy alır
Beyler siz bu işi acilen bırakın deli olursunuzHeh şöyle ya maç içinde atmakla burda çok fark var
4.90 oran çöp olmuş dostum yanına bide üst olacak futbol eklesen driangen maçını falan para altında kalırdınLillard alır la bak 😂
Kısmet dost yapacak bişey yok dostumuz hield dedi aldık yattık 😂😂4.90 oran çöp olmuş dostum yanına bide üst olacak futbol eklesen driangen maçını falan para altında kalırdın
Hield kim ya Allah aşkına o adam lillardla yarisabilir miKısmet dost yapacak bişey yok dostumuz hield dedi aldık yattık 😂😂
Bende lillard alacaktım da reco aklımı çeldi sağlık olsun 😂Hield kim ya Allah aşkına o adam lillardla yarisabilir mi
Recoda biliyorum diye geçiniyor bırakacak bu işi artık aw herkes biliyorum diyor olur mu böyle olmezzzBende lillard alacaktım da reco aklımı çeldi sağlık olsun 😂
En mantıklısı gönül kırmamak için 50 lira atacaktın arkadaşın dediğine kendi inandığında da yüklü girip paranın tadına varacaktın dost ama yapacak bir şey yok bu araalar nişan düğün hazırlığı çok giremiyorum riske girmek istemedim maaş ta yok ay ortası yoksa kaçırmazdım aşk star bile kaçıvak ama yapacak bir şey yokKısmet dost yapacak bişey yok dostumuz hield dedi aldık yattık 😂😂
Doğru diyorsun İndiana takım değil zaten gelişi güzel sallıyorlar adam 1 maç 5 üçlük atıyor diğer maç ortada yok Lillard ın tek maçta verdiği katkıyı hield 3 maçta anca verir o oran Lillard için hakaret bizim için ödül olmuşHield kim ya Allah aşkına o adam lillardla yarisabilir mi
NBA kendi sitesinde de Lillard yazıyorBuddy hield kazanmış lillard son baskette çizgiye basmış yine benim dediğim oldu