Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol 2023 Three Point Contest Anket

Kim kazanır?

• Damian Lillard

Kullanılan: 25 75.8%
  • Buddy Hield

Kullanılan: 1 3.0%
  • Lauri Markkanen

Kullanılan: 3 9.1%
  • Jayson Tatum

• Kevin Huerter

Kullanılan: 2 6.1%
  • Tyrese Haliburton

Kullanılan: 0 0.0%
  • Tyler Herro

• Julius Randle

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,160
27,687
113
Yıne moralım bozuldu saka gbı son ıstasyonda 4/4 atmasa bızdeydı

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,906
2,197
113
Beyler nba astar maçı ne zaman 2 senedir ortasag gerisi sayo atarlar bahsi açıyorlar 10 orandan kazanıyorum sizede tavsiyem olsun bide mac ne zaman bilgisi olan paylaşir mi

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,769
9,044
113
Lillard maç başına 4.2 üçlükle oynuyor Curry gibi adam duruyor atıyor geziyor atıyor zıplıyor atıyor savunma arkası atıyor atmadığı yer yok yetenek diyorsanız paçalarından akıyor ve oldukça tecrübeli nerede olursa olsun şu seçenekler arasında 10 yarışma yapsınlar 8 ini Lillard alır diğerleri anca getir götür yapar kötü oyuncu değiller ama daha iyisi olduğu sürece alamazlar bari milleti yanıltmasaydınız çok belliydi alacağı

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Dedik lillard varken diğerleri getir götür yapar anca

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,769
9,044
113
Kısmet dost yapacak bişey yok dostumuz hield dedi aldık yattık 😂😂
En mantıklısı gönül kırmamak için 50 lira atacaktın arkadaşın dediğine kendi inandığında da yüklü girip paranın tadına varacaktın dost ama yapacak bir şey yok bu araalar nişan düğün hazırlığı çok giremiyorum riske girmek istemedim maaş ta yok ay ortası yoksa kaçırmazdım aşk star bile kaçıvak ama yapacak bir şey yok

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,769
9,044
113
Hield kim ya Allah aşkına o adam lillardla yarisabilir mi
Doğru diyorsun İndiana takım değil zaten gelişi güzel sallıyorlar adam 1 maç 5 üçlük atıyor diğer maç ortada yok Lillard ın tek maçta verdiği katkıyı hield 3 maçta anca verir o oran Lillard için hakaret bizim için ödül olmuş

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,053
24,788
113
Buddy hield kazanmış lillard son baskette çizgiye basmış yine benim dediğim oldu