Slota Ana parayı basarsan zarar edersin sporda kar edip o parayı basman gerekirdiibenim kumarım burda biter arkadaşlar slot mlot boş iş bundan sonra yokum ben 10dkda 20k kaybettim asla da bu topa girmem bidaha
çok üzgünüm şuan reisSlota Ana parayı basarsan zarar edersin sporda kar edip o parayı basman gerekirdii
elimde son 10k var onuda basıcam diyorumSlota Ana parayı basarsan zarar edersin sporda kar edip o parayı basman gerekirdii
Reis gecmis olsun inan kaybina uzuldum ama elindeki son paradan da olma ara ver biraz dikkatli olelimde son 10k var onuda basıcam diyorum
Başlık kumar burda biter devamı bir 10 k daha başım durmasını bilmezsen daha da üzülürsünelimde son 10k var onuda basıcam diyorum
canım ne arası ya ben nasıl toparlarım artık oynamam daha yaReis gecmis olsun inan kaybina uzuldum ama elindeki son paradan da olma ara ver biraz dikkatli ol
Git iki tane maç bul 500 bas zaman geçsin az beynin rahatlasın. 10 k basınca 20 k gelmeyecek haberin olsunelimde son 10k var onuda basıcam diyorum
reis kötü oldum yaGit iki tane maç bul 500 bas zaman geçsin az beynin rahatlasın. 10 k basınca 20 k gelmeyecek haberin olsun
Sakin kal kardeşim. 10 k da gider bak dediğim gibi 2 maç bul at 300 500 neyse kafan rahatlasın başka türlü 10 k da gider günün iyice zehir olurreis kötü oldum ya
haklısın dostta kumarı bıraktım ben benim kumarım burda biter herşeyde var bi hayır kredi çekmedim allahtanSakin kal kardeşim. 10 k da gider bak dediğim gibi 2 maç bul at 300 500 neyse kafan rahatlasın başka türlü 10 k da gider günün iyice zehir olur
Reis bana da aynisi cok oldu zarari cikartayim birakacam ara verecem diyorum iceri girdikce giriyordum artik oyle yapmiyorum valla reis baktim vermiyor cikiyorum oldugu gibi biraz kafami dagitiyorum daha sonra tekrar deniyorum ama benim oynadigim rakamlar ufak rakamlar reis 20 k 10 falan degilreis kötü oldum ya
reis ben jojodan aldım bu parayı 100k maxvin yeterince yedim içtim ama 30k yakın gitti aence üzülmelimiyim?Reis bana da aynisi cok oldu zarari cikartayim birakacam ara verecem diyorum iceri girdikce giriyordum artik oyle yapmiyorum valla reis baktim vermiyor cikiyorum oldugu gibi biraz kafami dagitiyorum daha sonra tekrar deniyorum ama benim oynadigim rakamlar ufak rakamlar reis 20 k 10 falan degil
Ya reis sonucta kazandin ve o para senin oldu tabiki uzulecen ama kumarbaz adamin alin yazisidir bu bir yerden alip bir yere kaybetmekreis ben jojodan aldım bu parayı 100k maxvin yeterince yedim içtim ama 30k yakın gitti aence üzülmelimiyim?
ciddenmi reis?Oda biseymi 3 saatte 150k gitti slot pişmanlıktır en iyi kumaşın amk
Ben 1xbette 3 ay önce 300 k bakiye yaptım. Yarısını çektim iphone 15 pro max aldım birazda harcadım. Kalan yarıyıda kaybettim. Umrumda bile olmadıreis ben jojodan aldım bu parayı 100k maxvin yeterince yedim içtim ama 30k yakın gitti aence üzülmelimiyim?
ne kadarla yaptın doatBen 1xbette 3 ay önce 300 k bakiye yaptım. Yarısını çektim iphone 15 pro max aldım birazda harcadım. Kalan yarıyıda kaybettim. Umrumda bile olmadı