- 2,151
- 806
- 113
Benide bugün arabayla giderken sivil polis çevirdi ilk söylediği şey elimde satılık köprü var alırmısın?
Nerden bilelilim reis artik sağa sola dönüyoz sms ler gelio gerçek gelse hababam sınıfı mahmut hoca hesabı inanamıcaz artık 🤣bunun dolandırıcılıkla ilgisi yok kanka yurtdışına çıkışlarda ödenen harcın ödendiğine dair harc pulu veriyorlardı kağıt artık bu bitti online ortamda ödenenler direkt sisteme düşecek bunu söylemiş
kmükellef falan demiş şu yaşıma kadar vergi borcuyla falan işim olmadı anlamadım benim adıma şirket vs mi açtılar diye aklıma takıldı ben ve vergi mükellefliği ne alakabunun dolandırıcılıkla ilgisi yok kanka yurtdışına çıkışlarda ödenen harcın ödendiğine dair harc pulu veriyorlardı kağıt artık bu bitti online ortamda ödenenler direkt sisteme düşecek bunu söylemiş
İbanı şikayet etse nolur 3 kuruşa hesabını kiralayan bi garibanın ibanıdırDolsndirici bunlar cezada avukat banka iban numarası koyamaz sikayet et o IBANı dost
kanka tc topraklarında nefes almaya basladığın an mükellef oluyorsun bi işin olması gerekmez. ayrıca sen vergi ödemediğini mi zannediyorsun hiç gss borcun olmadı mı hayatta hayatımda hastaneye 3-4 kez gitmişimdir geçen sene gss borcu 22k borç çıktı durduk yerekmükellef falan demiş şu yaşıma kadar vergi borcuyla falan işim olmadı anlamadım benim adıma şirket vs mi açtılar diye aklıma takıldı ben ve vergi mükellefliği ne alaka
dolandırıcılık görmek istiyorsan izle kanka kargocu gibi gelip kağıdın altına senet koyup imza alıyorlarmış millettenNerden bilelilim reis artik sağa sola dönüyoz sms ler gelio gerçek gelse hababam sınıfı mahmut hoca hesabı inanamıcaz artık 🤣
benim şuan üni uzamış vaziyette 7 senedir bu sene son gss borcuna bakıyorum edevlette borç gözükmüyor bi yanlışlıkmı var sencekanka tc topraklarında nefes almaya basladığın an mükellef oluyorsun bi işin olması gerekmez. ayrıca sen vergi ödemediğini mi zannediyorsun hiç gss borcun olmadı mı hayatta hayatımda hastaneye 3-4 kez gitmişimdir geçen sene gss borcu 22k borç çıktı durduk yere
e devlette gözükmüyor bazen sgkdan öğrenmen lazım ama 1 ocak 2025 öncesi bborçların silinmesini mecliste konuşacaklar sanırım silinecek onlarbenim şuan üni uzamış vaziyette 7 senedir bu sene son gss borcuna bakıyorum edevlette borç gözükmüyor bi yanlışlıkmı var sence
Kiralık hesaplarO Sevim Yüksel i savcılığa vercen asıl var ya
@Repentless aynen onun haberi bile yoktur bu işten garibanın kandırmıs olabilirler onu iyi bir yerde kullanacaz banka hesabını diyeİbanı şikayet etse nolur 3 kuruşa hesabını kiralayan bi garibanın ibanıdır
İnanan insanladan alırlar parayı inanmayan insanlardan alamazlar parayıİyce yayginlastı sazan avına çıkmışlar iyi para vuruyorlardir işleri iş
@bella evet bide bayan kiralamış hesabını bunlara bosver etmesin şikayet kiraya veren kişinin haberi yoktur kandırmış olabilirler onu iyi yerde kullancaz hesapları diye gariban olabilirKiralık hesaplar
Dolandırıcıya birşey olmuyor olan hesap kiralayana oluyor , yanlış birşey yaptığını bilseler keşke para için dolandırıcılarla iş yapıyorlar@bella evet bide bayan kiralamış hesabını bunlara bosver etmesin şikayet kiraya veren kişinin haberi yoktur kandırmış olabilirler onu iyi yerde kullancaz hesapları diye gariban olabilir
Onlar ne diyorBana günde 499 tane geliyor bazen arıyorum abi sigaram yok inanki 3 gündür acım yardımcı olabirmisiniz diyorum 🤣
Mahkemede görüşürüz diyor tabi 10 dakka sonra bıtane enayi arıyor aynı ekipten tabi dosyalar bana devredildi sonunda hapis var eğer 15 k öder sen dosyanı silerim dedi bende 15 tl anca çıkar üstüne siz koysanız dedim sonra kızdı dalgamı geçiyorsunuz diye benim eniştem fiber bu numarayı şuan sorgululatıyorum dedim kapattı birdahada aramadı tabi diğerleri hep arıyorOnlar ne diyor