Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 23 Bin TL Para Cezası

Yusuftgy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,151
806
113
Benide bugün arabayla giderken sivil polis çevirdi ilk söylediği şey elimde satılık köprü var alırmısın?

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
531
113
bunun dolandırıcılıkla ilgisi yok kanka yurtdışına çıkışlarda ödenen harcın ödendiğine dair harc pulu veriyorlardı kağıt artık bu bitti online ortamda ödenenler direkt sisteme düşecek bunu söylemiş :D
Nerden bilelilim reis artik sağa sola dönüyoz sms ler gelio gerçek gelse hababam sınıfı mahmut hoca hesabı inanamıcaz artık 🤣

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,972
4,878
113
bunun dolandırıcılıkla ilgisi yok kanka yurtdışına çıkışlarda ödenen harcın ödendiğine dair harc pulu veriyorlardı kağıt artık bu bitti online ortamda ödenenler direkt sisteme düşecek bunu söylemiş :D
kmükellef falan demiş şu yaşıma kadar vergi borcuyla falan işim olmadı anlamadım benim adıma şirket vs mi açtılar diye aklıma takıldı ben ve vergi mükellefliği ne alaka

nightdreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
400
90
28
Mahkeme dosyasını görüntüle
ASDKGKASLDFKLSAFKSDALŞKFASKLSADF
savcıya soru sor,ifade ver falan da ekleselermiş keşke böyle inandırıcı olmamış

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,256
8,082
113
kmükellef falan demiş şu yaşıma kadar vergi borcuyla falan işim olmadı anlamadım benim adıma şirket vs mi açtılar diye aklıma takıldı ben ve vergi mükellefliği ne alaka
kanka tc topraklarında nefes almaya basladığın an mükellef oluyorsun bi işin olması gerekmez. ayrıca sen vergi ödemediğini mi zannediyorsun hiç gss borcun olmadı mı hayatta hayatımda hastaneye 3-4 kez gitmişimdir geçen sene gss borcu 22k borç çıktı durduk yere

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
390
153
43
Dolandırıcı bunlar aga, boşa gitmesin benim ibane no atayım yarı fiyatına dolandırırım seni, benden sana kıyak🙂

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
676
113
Ödemezsen pompa ile odetiyorlar bu gün öderser ben uzlastirayim sizi 18 k ya indirimli olarak ödersin hatta bana at ben odeyeyim 15 k ya indirimli olarak odetiriz. Ama mutlaka öde bu işin şakası yok ona göre

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,972
4,878
113
kanka tc topraklarında nefes almaya basladığın an mükellef oluyorsun bi işin olması gerekmez. ayrıca sen vergi ödemediğini mi zannediyorsun hiç gss borcun olmadı mı hayatta hayatımda hastaneye 3-4 kez gitmişimdir geçen sene gss borcu 22k borç çıktı durduk yere
benim şuan üni uzamış vaziyette 7 senedir bu sene son gss borcuna bakıyorum edevlette borç gözükmüyor bi yanlışlıkmı var sence

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
308
63
İyce yayginlastı sazan avına çıkmışlar iyi para vuruyorlardir işleri iş

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,256
8,082
113
benim şuan üni uzamış vaziyette 7 senedir bu sene son gss borcuna bakıyorum edevlette borç gözükmüyor bi yanlışlıkmı var sence
e devlette gözükmüyor bazen sgkdan öğrenmen lazım ama 1 ocak 2025 öncesi bborçların silinmesini mecliste konuşacaklar sanırım silinecek onlar

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,554
478
83
@bella evet bide bayan kiralamış hesabını bunlara bosver etmesin şikayet kiraya veren kişinin haberi yoktur kandırmış olabilirler onu iyi yerde kullancaz hesapları diye gariban olabilir
Dolandırıcıya birşey olmuyor olan hesap kiralayana oluyor , yanlış birşey yaptığını bilseler keşke para için dolandırıcılarla iş yapıyorlar

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,416
2,950
113
Bana günde 499 tane geliyor bazen arıyorum abi sigaram yok inanki 3 gündür acım yardımcı olabirmisiniz diyorum 🤣

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,416
2,950
113
Mahkemede görüşürüz diyor tabi 10 dakka sonra bıtane enayi arıyor aynı ekipten tabi dosyalar bana devredildi sonunda hapis var eğer 15 k öder sen dosyanı silerim dedi bende 15 tl anca çıkar üstüne siz koysanız dedim sonra kızdı dalgamı geçiyorsunuz diye benim eniştem fiber bu numarayı şuan sorgululatıyorum dedim kapattı birdahada aramadı tabi diğerleri hep arıyor