- 5,981
- 5,913
- 113
Raporladım çekim paylaş konusu değil burası
doğruya doğruParayla iman gizli tutulan şeylerdi şimdi insanlar yozlaşmış ahlaksizlasmiş gökgörmedik olmuş
4 tane Doblo max 2019 Alabilirsin Amazon Veya Hepsiburaya sokabilirsin Ortalama amazonda 40 - 45 k Civari kazanc elde edebilirsin Hepsiburada da suankı rakamları bilmiyorum oradada 35-40 Civari Olsa 4 Araba Sana guzel bir rakam Getirir 4 X 40 160 k Yapar oyle boyle ufak tefek harcamalarla Sana 140 k para kalır Bu rakamlar Bursa için Soyluyorum Samsun bilmiyorum yapabilecegin En mantıklı suan BuArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen
onu da etiketledim ya forumun sinir uçlarıyla oynanıyor şuanda belki gelir o kapatır konuyuAdmin kım Pıçakcı
tamam kapatalım bızımde yetkımız varonu da etiketledim ya forumun sinir uçlarıyla oynanıyor şuanda belki gelir o kapatır konuyu
ban yetkinde varsa sana zahmet şu emreyle konuyu açan arkadaşı da banlarmısın 😆 😆 😆 😆tamam kapatalım bızımde yetkımız var
Emre gececi Admin olum kafanmı ıyı senin at bakalım bıcak resmınıban yetkinde varsa sana zahmet şu emreyle konuyu açan arkadaşı da banlarmısın 😆 😆 😆 😆
Emre gececi Admin olum kafanmı ıyı senin at bakalım bıcak resmını
Sende dm kapalı bana bi yazsana kardo yawtamam kapatalım bızımde yetkımız var