- 221
- 31
- 28
kasa 700 çevrim %20
var mı tavsiye slot
var mı tavsiye slot
Hangi oyunda çevirdin210 ile bitti çevrim ee bu nasıl çekiliyor şimdi
ilk 25i book of dead 500 yaptıHangi oyunda çevirdin
Luckybird800tl ile çevrimi bitirdim şartları neydi
jetonu bedava aramıyorum papara takası :dbeyler jetonunda 10 lira olan yok mu ya jeton lazım
bu arada çapraz çekim olur herhalde bu sitelerde jetonla atınca havale ile çekecen demesin ecoya attıracam çekimi
Dostum zaten jetonla yatırıp ecodan çekiyorsun , iyi bari açtığım konu boşa gitmedi bi tane çeken oldu sevindimjetonu bedava aramıyorum papara takası :d
sağ ol hocam eksik olma da jeton bulunmuyor piyasada 150 lira min. yatırım ziraat için jetondaDostum zaten jetonla yatırıp ecodan çekiyorsun , iyi bari açtığım konu boşa gitmedi bi tane çeken oldu sevindim
ödüyor var çekenler diğerlerinden tanıdığımçevrimi tamamladım ecopayz ve mastercard var 1k bakiye yaptım inanamıyorum şu an öderler mi?
bana da lazım, 50 olsa qr ile yatırılıyordu da bulamadımödüyor var çekenler diğerlerinden tanıdığım
da bi jeton bulalım kanka ya
Maksimum çekim 300 sanırım slota göm 500 ü 300 çek 500 ü de yarın çekersin800tl ile çevrimi bitirdim şartları neydi
Sanırım öyle erbatur, yok mu eco hesabınsadece ecopayz mi çekiliyor
paparayla 100 sanırımsağ ol hocam eksik olma da jeton bulunmuyor piyasada 150 lira min. yatırım ziraat için jetonda
limit yok ya bunlarda öyle biliyorumMaksimum çekim 300 sanırım slota göm 500 ü 300 çek 500 ü de yarın çekersin