- 1,778
- 1,781
- 113
Free bir şey olunca sensiz olmazhocam 180 mesajın var 150 tanesi tümbetle ilgili tümbetin reklam hesabımısın valla anlamadım gitti. kız diye demiyom valla gına geldi ag tümbette tümbet🤣
Free bir şey olunca sensiz olmazhocam 180 mesajın var 150 tanesi tümbetle ilgili tümbetin reklam hesabımısın valla anlamadım gitti. kız diye demiyom valla gına geldi ag tümbette tümbet🤣
Yok be kardeş çok site ile oynuyorum ve oynadım da inanki onun gibisini görmedim onun için belirttim yoksa babamın sitesi değil 😅😅 beni ilgilendirmezhocam 180 mesajın var 150 tanesi tümbetle ilgili tümbetin reklam hesabımısın valla anlamadım gitti. kız diye demiyom valla gına geldi ag tümbette tümbet🤣
Ve diğer sitelerden çok iyi bir site sana şimdiye kadar 2000 TL bonus yükleyen bir site oldu mu ?hocam 180 mesajın var 150 tanesi tümbetle ilgili tümbetin reklam hesabımısın valla anlamadım gitti. kız diye demiyom valla gına geldi ag tümbette tümbet🤣
Arkadaşın zafer bayramı zaten belki cumhuriyeti bile ilan edebilir.vay arkadas ne haldeyiz Zafer Bayrami dedi
Tüh be hemen tumbeti yatırıma boğmalıyımYatırım yapmazsan 50 spinle kalırsın kardeşim bize 250 den aşağı vermiyo
Hayır çevrimi yok direk çekebilirsin yada istediğin yerde oynayabilirsin geçen 30 Ağustos da bana 400 freespin eklendi 850 TL geldiReel Rush 29 kat çevrim net
Şaka yapıyorm knk relaxHayır çevrimi yok direk çekebilirsin yada istediğin yerde oynayabilirsin geçen 30 Ağustos da bana 400 freespin eklendi 850 TL geldi