- 221
- 78
- 28
Bro vallaha Blues kapadı orayı daha da göremedimBro kilitlenen sayfada totemi yaptık 15 dakkka gol geliyor dedim 21 dakkada geldi saglik olsun çekilişe koymamışsın canin sagolsun şansın bol olsun
Bro vallaha Blues kapadı orayı daha da göremedimBro kilitlenen sayfada totemi yaptık 15 dakkka gol geliyor dedim 21 dakkada geldi saglik olsun çekilişe koymamışsın canin sagolsun şansın bol olsun
Bir dahakine banko sana yollayacam özelden mesaj at aklımda kalsınBro kilitlenen sayfada totemi yaptık 15 dakkka gol geliyor dedim 21 dakkada geldi saglik olsun çekilişe koymamışsın canin sagolsun şansın bol olsun
Teşekkürler hocam m c g olarak kontrol ederilirsinKardeşim papara numaranı ve ad soyad ilk iki harfini at yarın yollayacağım
Neden böyle bi kaos olustu anlamadım. Bi ark daha yazmış yukarıda. Hoş biz katıldıkta ne olduBenim adım bile geçmiyor ilk 6dayim bayağı adaletli olmuş
M.KBro ad soyad ilk iki harfini yazarsan iyi olur yanlış gitmesin
1952637784 valla 10 değil 5 TL olsa yeterli ihtiyacım var ama şimdiden teşekkürler kardeşim en azından birileri ihtiyaç giderir
Bu sayfayla birleştirdim hepsi mevcutBro vallaha Blues kapadı orayı daha da göremedim