- 15,256
- 7,579
- 113
Kafadaki 12 numara Graystorm tam kardeşi ama Lokum diye bir tay var ilk yarısında yer bulamadı bu koşuda gelebilir
bol şanslar dostum son ayak biraz mucize olmuş ama neden olmasın son ayak akyavuza çok dikkat edin moorland diye bir at var geçen çok kapandıBenim kupon bu tutarsa etkinlik yaparim haha Ekli dosyayı görüntüle 90272
Bol şansBenim kupon bu tutarsa etkinlik yaparim haha Ekli dosyayı görüntüle 90272
Ben de Ceylincan a çok güveniyorum orada bir de 17 numara SirinLady var bombayı patlatabilirBenim kupon bu tutarsa etkinlik yaparim haha Ekli dosyayı görüntüle 90272
2400 olsa yazılırdı sanki bu mesafe kısa onabol şanslar dostum son ayak biraz mucize olmuş ama neden olmasın son ayak akyavuza çok dikkat edin moorland diye bir at var geçen çok kapandı
Kanka arkadasima ceylincan duyumu geldi o 400 tllik kupon yapti ceylincan tek bende para yok anca bu ahirdan haber geldi ceylincana vallahibol şanslar dostum son ayak biraz mucize olmuş ama neden olmasın son ayak akyavuza çok dikkat edin moorland diye bir at var geçen çok kapandı
bol şanslar kanka bir şey demiyorumKanka arkadasima ceylincan duyumu geldi o 400 tllik kupon yapti ceylincan tek bende para yok anca bu ahirdan haber geldi ceylincana vallahi
kar kız 3 atta yazılıyor ya nasıl pert olduAltılı pert oldu
Geliri çok yüksek son yarısında uzunu buldu adeta sınıf değiştirdi bence yüzde 70 geliri varKanka arkadasima ceylincan duyumu geldi o 400 tllik kupon yapti ceylincan tek bende para yok anca bu ahirdan haber geldi ceylincana vallahi
Tevzi cok yuksektir bugin belkide 4milyondur favoriler gelse bile para verir altili pert olmazAltılı pert oldu