@brentford Dostum paranın buyugu kucugu yoktur benım nacizanem Tavsıyem Sana Su olur Yasadıgın Yerı bılmıyorum Eger Bursa istanbul İzmir Ankara Gibi Sehirlerde Yasıyorsan
Ve Suanda bir işin Yoksa Motor ehliyetin Varsa 30 K Senin için Guzel bır baslangıc Parası olabilir Yapman Gereken su olur Piyasada 25 veya 30 Bantı arasında
honda Spacy 110 motor alıp Trend Yemek Trende Kargo Vigo Ve Point Kargo Firmalarına Giriş Yapabılırsın kolay uyum saglıya bilirsen TrentGo 15 k 25 k bandı arasında Aylık kazanc saglıya bilirsin Diger Vigo dada Aynı muhabbet Gecerli ( Point Kargo firması Parca bası 32 Tl veriyor Motor kabul edıyormu bılmıyorum bı arastır dedim ama Araca parca bası 32 tl veriyor Ben ısın içinde oldugum için Gunluk 80 kargo atarım Sen atarmısın bilemem kı attın dersek 80 kargoyu 2500 tl para yapar 300 400 yakıt desek yemek falan 200 desek oyle boyle gider falan Desek Senin gunluk 80 kargoda kazanacagın para 1500 Bunu 26 carptıgın zaman 39 k yapar Tabi Bunun vergisi algısı cartı curtu dersek 20 k ile 25 k para kalır aylık bu üstün koru anlatımla cıkan sonuc ama 20 k yı oldurmezsiz bu yapılan araclı ve point firmasıyla yapacagın ıslem Digerlerindede sana motorla kalacak para 15 k ile 20 k arası en azından kendı ısının patronu olursun