- 1,480
- 442
- 83
@Blue's başkan buralarda ya , o giderse herkes gider )
Kralsın reisbeyler sitlere tek tek yazıyorm .hanigisinin patladıgını ögrenmek için şu ana kadar güvende olan siteler sponsorlarn hepsi saglam onun dışında kalebet grandbetting quennbettde saglam .patlayan bi yer sezdigimde yazarm
agzindan bal damiyor ver abi o mübarek elini öpim admin gibi adminHesabınız var diye ceza yemezsiniz. Eğer o site denetime girmiş , sizde kendi Vadesiz Mevduat hesabınızdan transfer yapmışsanız ( Gelen - Giden , Borç - Alacak vs ) anca o şekilde denetime tabi tutulursunuz. Ve ilk defa bu denetimden yakalanırsanız yani daha önce bir ceza almamışsanız Kabahatlar kanununda ilgili madde ile affedilir sonra ki tekrarda ceza kesileceği şerhi konulur. İşin özü tırsmayın
Kaynak isteyen attım @Blue's yoksa ahaberin ne mal olduğunu biliyorumAhaber dediyse kesin doğrudur
artık çok geç hepimiz için...ben tum hesaparı sılmeye basladım bıle
2 böbreğe %30 çevrimsizgeçen bi arkadaş vardı .annesinin babasının kardeşinin üstüne falan hesap açan. o arkadaş geldi aklıma aile bireyi kişi başı 35 bin ceza yese 4 kişi 140 bin. o arkadaşa sesleniyorm bence evden kaç.böyle bişey olursa muhtemelen annesi babası onun böbreklerini satar öyle öder parayı