- 1,567
- 751
- 113
Sen bu işi çözmüşsün kral kimsenin aklına gelmemiştir her gün 2 oranlı kupon bulmak yalnız neden 3 faklı siteye atıyoruz onu anlamadım aynı siteden oynayınca noluyor bu muthiş taktikte aklıma bir tek orası takıldı
En önemli kural bunu paylasmamakti. Şimdi kem gözlüler sayesinde üçünde de yatacaksinBeyler size sabırlı olursanız bunu iş gibi görürseniz 12 gün sonra 410 bin tl cebinize koyacak hale getireceğim.
3 farklı siteye 100 TL atıyorsunuz.
Her gün 12 gün boyunca çok iyi araştırıp 2 oranlı bir kupon yapıyorsunuz
Örnek kupon oranı:
3 mac = 1.21, 1.25, 1.31= 2.01
12 gün boyunca 3 siteden birinde mutlaka 12 de 12 yapacaksınız üçünde de yaparsanız 1.200.000 tl alırsınız fakat siz kesinlikle böyle düşünmeyin hedef 410 bin tl
Dostlar ben cuma başladım 3te 3 gidiyorum 3sitede de
En önemli Kural, asla ve asla bugün ikinci kuponuda yapayım yok her gün bir kupon sabırlı bir şekilde 12 gün sonunda göreceksiniz ki bir sitede mutlaka 12 de 12 yapacaksınız, herkese bol şans 🍀
Bende merak ettim 3 de durmasına ne sebep oldu diye uğurlu rakamı galibaSen bu işi çözmüşsün kral kimsenin aklına gelmemiştir her gün 2 oranlı kupon bulmak yalnız neden 3 faklı siteye atıyoruz onu anlamadım aynı siteden oynayınca noluyor bu muthiş taktikte aklıma bir tek orası takıldı
Beyler size sabırlı olursanız bunu iş gibi görürseniz 12 gün sonra 410 bin tl cebinize koyacak hale getireceğim.
Örnek kupon oranı:
12 gün boyunca 3 siteden birinde mutlaka 12 de 12 yapacaksınız üçünde de yaparsanız 1.200.000 tl alırsınız fakat siz kesinlikle böyle düşünmeyin hedef 410 bin tl
En önemli Kural, asla ve asla bugün ikinci kuponuda yapayım yok her gün bir kupon sabırlı bir şekilde 12 gün sonunda göreceksiniz ki bir sitede mutlaka 12 de 12 yapacaksınız, herkese bol şans 🍀
Dimi bir de 12 gün olayı var tabii neden 12 mesela kesin vardır bir bildiği üstadınBende merak ettim 3 de durmasına ne sebep oldu diye uğurlu rakamı galiba
Mutlaka mı. Öyle birşey yok dostum. 1.30 gibi düşük oranlara oynasan bile 12 günde 36 adet maç eder. Gerçekten ciddi ciddi bunun olacağına inanıyor musun. Bende daha iyisi var. Kasayı 1 Ocak'tan 31 Aralık'a kadar en az riskle 10' a katlama tekniği. Merak ediyorsan paylaşırım. Kaybetsen bile başa dönüyorsun yani baştaki kasanaBeyler size sabırlı olursanız bunu iş gibi görürseniz 12 gün sonra 410 bin tl cebinize koyacak hale getireceğim.
Örnek kupon oranı:
3*12 mhp kuruluşu ederDimi bir de 12 gün olayı var tabii neden 12 mesela kesin vardır bir bildiği üstadın
4 maçta penalti bulmak daha kolay 100 lirayla kazandıkça bascN85 maç arasından 0/0 bitine
bir yerde denk getiriyoruz en iyisi 88 gole girmek ne gele gele
Knka 100 tl yi 2 yle 12 gün çarpınca 410 bin tl yapıyor peki neden 410 bin tl dersen bu benim iddaa ya kaybettigim ortalama para herkes kendine göre hedef koyabilirDimi bir de 12 gün olayı var tabii neden 12 mesela kesin vardır bir bildiği üstadın
ceMal reis nasıl bir zehir saldiysaben aynı gün 500 ü 350K yapıyorum bu dediğini yapsam kumarı bırakırım sıkıntıdan, işsiz metoduymuş tam. Cemal'in kulakları çınladı.
1.2'ye oynayacaksam en az 100K oynamam lazım ki bir şeye değsin.
Knka düşün yarınki maçlarımdan biri girona liverpool sadece girona 1,5 alt 1.35 oran düşün yani knka hep böyle oynuyorum he tabi futbol bu girona liverpoola 5 tane de atabilir ama bu oyunun kuralı bu zaten benim derdim en az riskle hem heyecani yaşamak hem kazanabilmek hem kaybedersem çok uzulmemekMutlaka mı. Öyle birşey yok dostum. 1.30 gibi düşük oranlara oynasan bile 12 günde 36 adet maç eder. Gerçekten ciddi ciddi bunun olacağına inanıyor musun. Bende daha iyisi var. Kasayı 1 Ocak'tan 31 Aralık'a kadar en az riskle 10' a katlama tekniği. Merak ediyorsan paylaşırım
Knka site carpraz der kart oynarsın hakem kartı evde unutmuş der biseler der onun tek sebebi kacak muhabbeti nesine olsa hepsini ordan oyna nolcakSen bu işi çözmüşsün kral kimsenin aklına gelmemiştir her gün 2 oranlı kupon bulmak yalnız neden 3 faklı siteye atıyoruz onu anlamadım aynı siteden oynayınca noluyor bu muthiş taktikte aklıma bir tek orası takıldı
PatlarBeyler size sabırlı olursanız bunu iş gibi görürseniz 12 gün sonra 410 bin tl cebinize koyacak hale getireceğim.
Örnek kupon oranı:
En az risk diye birşey yok işte. Yani 1.35 orana aldığın riskle 3.00 orana aldığın risk aynı totalde. 1.35 oran, 3 orana göre daha az kaybeder ama 1.35 oran kaybetti mi kasayı batırır. Aldığın risk değişmiyor aslında. Sana öyle geliyor veya öyle inanmak istemişsinKnka düşün yarınki maçlarımdan biri girona liverpool sadece girona 1,5 alt 1.35 oran düşün yani knka hep böyle oynuyorum he tabi futbol bu girona liverpoola 5 tane de atabilir ama bu oyunun kuralı bu zaten benim derdim en az riskle hem heyecani yaşamak hem kazanabilmek hem kaybedersem çok uzulmemek