- 3,608
- 5,488
- 113
Tebrik ederim dostum kazancın daim olsun şans hep yanında olsunBende 2. Yarı 1.5 üstte girmiştim 2.30 orandan temizinden nasibimizi aldık dost
Tebrik ederim dostum kazancın daim olsun şans hep yanında olsunBende 2. Yarı 1.5 üstte girmiştim 2.30 orandan temizinden nasibimizi aldık dost
TebriklerBende 2. Yarı 1.5 üstte girmiştim 2.30 orandan temizinden nasibimizi aldık dost
Yok be kardeşim ne çuvalı vereceği 1 karton sigara parası o da verirseÇuvalı hazırla abi geliyor
Şükür ona da gelsindeYok be kardeşim ne çuvalı vereceği 1 karton sigara parası o da verirse
GoooolGolmu split kilit oldu
Splittt 3-0 içerde dostTebrik ederim dostum kazancın daim olsun şans hep yanında olsun
1 karton ben de isterimYok be kardeşim ne çuvalı vereceği 1 karton sigara parası o da verirse
Karton şu an için müsait değilde brest üst olsun sana 1 paket Küba prosu1 karton ben de isterim
Evet dost beklemedeki kuponda çekilişdeki kuponda brest 2,5 üste kaldıSplittt 3-0 içerde dost
Kalan son maç
İlk deneyimim olacak üzme bizi brestKarton şu an için müsait değilde brest üst olsun sana 1 paket Küba prosu
Sağolasın AhmomBol şanslar abi
Kardeş bu maç üst olacak ama riske girmek istemedim ne olur ne olmaz.Brestin kaybedecek artık hiçbir şeyi kalmadı topu tüfeği alıp saldıracak 2.yarı2 kuponda ayni maca kaldi hadi bakalim bol sans. Olmamasi için hicbir sebep yok. 2.maclar bunlar ve toplamda skor 1-3
Ev sahibi herro merro yapmak zorunsa ya atar ya yer
Atsında yesinde kardeşimBrest atar da yerde