- 3,608
- 5,488
- 113
Oynadığım siteyi soruyorsan dostum 3 yıldır oynuyorum bir sıkıntı yaşamadımSite guvenli mi
Oynadığım siteyi soruyorsan dostum 3 yıldır oynuyorum bir sıkıntı yaşamadımSite guvenli mi
Teşekkürler dostbol şanslar dost
Teşekkürler dostBol şans dost
Aynen dostum bir tanesinin normalde atması lazımDk 67 şu italya ya artıralım artik zaman daraliyor
He ya 180 dk 2 takım gol atamazmiİtalya ilk maç 0-0 bitmiş ikinci maç yine 0-0 biterse sopayla dovsen az bunları
Ya ilk maça bakmadım inananırmısın,italyalardan hep kazandığım için dahil ettim kuponaİtalya ilk maç 0-0 bitmiş ikinci maç yine 0-0 biterse sopayla dovsen az bunları
Futbolda köklü değişim şart zevkli hale gelmesi için 0-0 biten maçlara puan vermiceksin 1-1 biterse en az iki tarafta 1 puan alsin 0-0 biterse iki tarafa da puan vermiceksin yoksa iyice zevksiz hale geliyor maçlarHe ya 180 dk 2 takım gol atamazmi
Evet dostum katılıyorum sanaFutbolda köklü değişim şart zevkli hale gelmesi için 0-0 biten maçlara puan vermiceksin 1-1 biterse en az iki tarafta 1 puan alsin 0-0 biterse iki tarafa da puan vermiceksin yoksa iyice zevksiz hale geliyor maçlar
AynenFutbolda köklü değişim şart zevkli hale gelmesi için 0-0 biten maçlara puan vermiceksin 1-1 biterse en az iki tarafta 1 puan alsin 0-0 biterse iki tarafa da puan vermiceksin yoksa iyice zevksiz hale geliyor maçlar
Bol şanslar
TeşekkürlerBol şanslar