- 21,556
- 9,635
- 113
bakalım dost sağlam maçolurCity rahat alır gibi bence bakalim
bakalım dost sağlam maçolurCity rahat alır gibi bence bakalim
Üzüldüm dostum geçmiş olsun
Tmmdir
sendeyiz dost bekliyoruz 👍
Chelsea çok pozisyon veriyor hacım Porto eslesmesinde Porto 10 kişi kök söktürdü bunlara Madrid eslesmesinde Madridte çok pozisyona girdi kaleci neler çıkardı ama işte biyere kadar oda bu gece patlar City içinden geçer bunlarınbakalım dost sağlam maçolur
dost işte yanıldığın yer burası tamam favori olur anlarım ancak final maçı süprizlere açık chelsea güzel takım atarsa ilk golü bitirir diyorum bende dünya city diyor yinemi hüsran acaba ?Chelsea çok pozisyon veriyor hacım Porto eslesmesinde Porto 10 kişi kök söktürdü bunlara Madrid eslesmesinde Madridte çok pozisyona girdi kaleci neler çıkardı ama işte biyere kadar oda bu gece patlar City içinden geçer bunların
City geçmişin acısıyla affetmezChelsea çok pozisyon veriyor hacım Porto eslesmesinde Porto 10 kişi kök söktürdü bunlara Madrid eslesmesinde Madridte çok pozisyona girdi kaleci neler çıkardı ama işte biyere kadar oda bu gece patlar City içinden geçer bunların
Tamam da Chelsea atsa bile City çıkarır onu bak görürsün izleyip beraber gorelimdost işte yanıldığın yer burası tamam favori olur anlarım ancak final maçı süprizlere açık chelsea güzel takım atarsa ilk golü bitirir diyorum bende dünya city diyor yinemi hüsran acaba ?
izleyelim görelim dostTamam da Chelsea atsa bile City çıkarır onu bak görürsün izleyip beraber gorelim
Bu da gelir umarimDostlar hedefi tutturmak için son kupondur umarım.Sisteme şu anki tüm kazancı attım ama no dedi 400tl limit koydu,bende bu şekilde yaptım.
Destekleriniz için teşekkür ederim tekrardan.
Bolsanslar abiDostlar hedefi tutturmak için son kupondur umarım.Sisteme şu anki tüm kazancı attım ama no dedi 400tl limit koydu,bende bu şekilde yaptım.
şans seninle olsun dost takipteyiz bakalım umarım buda won olurDostlar hedefi tutturmak için son kupondur umarım.Sisteme şu anki tüm kazancı attım ama no dedi 400tl limit koydu,bende bu şekilde yaptım.
Sağol dostum 🙏şans seninle olsun dost takipteyiz bakalım umarım buda won olur
Teşekkür Ederim kardeşim eksik olmaİnş bu kuponda wın olur kardesım
Teşekkürler kardeşimBolsanslar abi
problem değil dost umarım sorunsuz kazanır 👍Dostlar hedefi tutturmak için son kupondur umarım.Sisteme şu anki tüm kazancı attım ama no dedi 400tl limit koydu,bende bu şekilde yaptım.
@ENSTY
@Kara000
@iceman0606
@erantgil
@Asi07
Nasip kısmet dost,teşekkürlerproblem değil dost umarım sorunsuz kazanır 👍