Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 44erman44 / Kasa 100 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
bakalım dost sağlam maçolur :)
Chelsea çok pozisyon veriyor hacım Porto eslesmesinde Porto 10 kişi kök söktürdü bunlara Madrid eslesmesinde Madridte çok pozisyona girdi kaleci neler çıkardı ama işte biyere kadar oda bu gece patlar City içinden geçer bunların

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Chelsea çok pozisyon veriyor hacım Porto eslesmesinde Porto 10 kişi kök söktürdü bunlara Madrid eslesmesinde Madridte çok pozisyona girdi kaleci neler çıkardı ama işte biyere kadar oda bu gece patlar City içinden geçer bunların
dost işte yanıldığın yer burası tamam favori olur anlarım ancak final maçı süprizlere açık chelsea güzel takım atarsa ilk golü bitirir diyorum bende dünya city diyor yinemi hüsran acaba ? :)

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,353
9,748
113
City geçmişin acısıyla affetmez

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
dost işte yanıldığın yer burası tamam favori olur anlarım ancak final maçı süprizlere açık chelsea güzel takım atarsa ilk golü bitirir diyorum bende dünya city diyor yinemi hüsran acaba ? :)
Tamam da Chelsea atsa bile City çıkarır onu bak görürsün izleyip beraber gorelim

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Dostlar hedefi tutturmak için son kupondur umarım.Sisteme şu anki tüm kazancı attım ama no dedi 400tl limit koydu,bende bu şekilde yaptım.
Destekleriniz için teşekkür ederim tekrardan.
şans seninle olsun dost takipteyiz bakalım umarım buda won olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...