- 3,608
- 5,488
- 113
Sağolasın dostumTebrıkler abi
Sağolasın dostumTebrıkler abi
Kırdık bi roll yaptık işte kardeşim nefsimizi körelttikSonunda kırmışssın reis tebrikler
dm attım sanaKırdık bi roll yaptık işte kardeşim nefsimizi körelttik
Teşekkür ederim
Dedem sen önce bi bayramda kaç defa elini öptük sanalda olsa ) mefete mi ,payfix mi İban mı)Ne yaziyoz nereye yaziyoz ermsncim wonlat dedin kirmadik semi
iban olurDedem sen önce bi bayramda kaç defa elini öptük sanalda olsa ) mefete mi ,payfix mi İban mı)
😂😂 Şeytanın bacağını kırdın adamın totemleriyle 😀Dedem sen önce bi bayramda kaç defa elini öptük sanalda olsa ) mefete mi ,payfix mi İban mı)
Bayramda rolling yaptikta haberimiz mi yok dost vay be 2 senelik dostumuzun dedigi kelimeler cok kirici 😀Dedem sen önce bi bayramda kaç defa elini öptük sanalda olsa ) mefete mi ,payfix mi İban mı)
Dost dmden mefete yollaOlacak dedim du hissettim 😀 tebrikle @44erman44 😋
Sen bizim büyüğümüzsün ellerini öptük kaç defa illa roll mü yapıp kazanman gerek)Bayramda rolling yaptikta haberimiz mi yok dost vay be 2 senelik dostumuzun dedigi kelimeler cok kirici 😀
Bizim opulmedik bi yerimiz kalmadi ermancim kalsa sana da optururduk😀Sen bizim büyüğümüzsün ellerini öptük kaç defa illa roll mü yapıp kazanman gerek)
Tamam ya dedem istemiyorum şimdilik bir daha ki bayrama amma Naz yaptın)Bizim opulmedik bi yerimiz kalmadi ermancim kalsa sana da optururduk😀