- 15,873
- 26,589
- 113
Bol şanslar dostDostlar son 3. Adım biraz uzun soluklu maçlar 6 da başlayacak 2 maçda üst yaptım analiz yaparak.
Son adımında başarılı olması ümidiyle hepinize bol şanslar
Bol şanslar dostDostlar son 3. Adım biraz uzun soluklu maçlar 6 da başlayacak 2 maçda üst yaptım analiz yaparak.
Hayırlısı ins bunlarda gelir dostDostlar son 3. Adım biraz uzun soluklu maçlar 6 da başlayacak 2 maçda üst yaptım analiz yaparak.
Tövbe tövbe )Aminn 😀😀
Sağol DostumBol şanslar dost
Bol şans dost ins yazdigin gbi olurDostlar son 3. Adım biraz uzun soluklu maçlar 6 da başlayacak 2 maçda üst yaptım analiz yaparak.
Gelirse akşamımız güzel geçer dostHayırlısı ins bunlarda gelir dost
Sağol dost umarım🙏Bol şans dost ins yazdigin gbi olur
bol şansDostlar son 3. Adım biraz uzun soluklu maçlar 6 da başlayacak 2 maçda üst yaptım analiz yaparak.
Sağol dostbol şans
İns guzel gecer dünün acısı cıksınGelirse akşamımız güzel geçer dost
Dün kılpayı giden 2-3 kuponum oldu dost ama sağlık olsun ,en kötüsü venezuela 2,5 üst maç olmadı ona çok kafam bozuldu.Takip ettin sanırım 49 da 1-1 oldu öyle bittiİns guzel gecer dünün acısı cıksın
Sana disco yok sen cezalısın,sana çikolata alıcam )Erman kanko bizi diskoya gotur 😀
Bol şans dostumDostlar son 3. Adım biraz uzun soluklu maçlar 6 da başlayacak 2 maçda üst yaptım analiz yaparak.
TeşekkürlerBol şanslar
Aynen takipdeydim 40 dk rakip 10 kisi oynadı ev sahibi 1 sut atabildi vardi o macda biseylerDün kılpayı giden 2-3 kuponum oldu dost ama sağlık olsun ,en kötüsü venezuela 2,5 üst maç olmadı ona çok kafam bozuldu.Takip ettin sanırım 49 da 1-1 oldu öyle bitti